Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

SkiStar Business

Konferens solnedgång

SkiStar Business skreddersyr helhetsløsninger for grupper og konferanser i Hemsedal. Vi hjelper til med løsninger for alle typer grupper; fra fjellhytte til konferansehotell, forelesere, aktiviteter, transport, underhold og servering.

Vinterens viktigste møter tar du på fjellet

Gi dine kollegaer og samarbeidspartnere en konferanseopplevelse utenom det vanlige. SkiStar Business tilbyr både skreddersydde og ferdigpakkede løsninger for konferanser, møter og samlinger i Hemsedal.

SkiStar Business skreddersyr helhetsløsninger for grupper og konferanser i Hemsedal. Vi oppfordrer våre kunder til å kombinere konferanser og møter med fysisk aktivitet i vårt unike fjellmiljø.

Vi hjelper til med å skreddersy løsninger for alle typer grupper, med alt fra en liten fjellhytte til konferansehotell, forelesere, aktiviteter, transport, underholdning m.m.

En kombinasjon av arbeid og fysisk aktivitet skaper forutsetninger for en fremgangsrik konferanse med høy avkastning på investert tid. Å bo sammen og omgås i en annen sosial setting skaper nye relasjoner og styrker samholdet i teamet.

Kontakt

Åpningstider vinter 2023/2024

3. feb - 1. mai
Man - søn 09:00-16:30*

Se åpningstider for resepsjon, utleie og shop.

Logo 1920x1080

@skistarhemsedal


C8 S Zv Lst H Cb
C8 L6 Xzw Mw A
C73n Cz M Kuo T
C7wp Q Dptb Y8
C7l Rq Yhq Gw6
C7e Xv6 Yt4 Cf