Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Skarsnuten- Kurs, konferanse, seminar og møter

DSCF0292

1002 meter over havet inspirerer vi til innovative tanker, gode ideer og produktive økter, OG UTSIKTEN ER IKKE FY SKAM DEN HELLER.

Skarsnuten Hotel er et ideelt sted for kurs, konferanser, seminar og møter. Våre luftige lokaler skaper en privat og eksklusiv atmosfære i vakre og stille omgivelser. Her er det virkelig rom for kreativ utfoldelse og nye impulser.

Fleksible løsninger for alt fra de små selskap til konferanse eller seminar for opp til 300 personer. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge din konferanse og det du forventer deg av teknisk utstyr er selvfølgelig på plass.

Vår restaurant sørger for forfriskende servering underveis og konferanseverter sørger for at alt går etter planen.

Vi har møterom av forskjellig størrelse, og kinosal med fastmonterte seter. Kanskje vil dere ha møtet et annet sted på hotellet, eller ute? Alt er mulig – vi tilrettelegger mer enn gjerne for deres ønsker.

Dersom din konferanse er mer enn 1 dag i varighet, og deltakerne trenger overnatting har vi gode løsninger på pakkepriser. Skarsnuten er også et godt utgangspunkt for mange aktiviteter, både for grupper og enkeltpersoner. Vår geografiske plassering mellom Bergen og Oslo gjør oss til et fint møtepunkt.

Dette blir et opphold dere sent vil glemme!

Kontakt

Restaurant

Restauranten ligger i hotellet, og følger hotellets åpningstider.

Skarsnuten Apartments

Skarsnuten Apartment er tilgjengelig alle dager - hele året.


Skarsnuten Logo Svart