Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

TINDELIV

IMG 1646 2

Veiledning til flotte naturoppplevelser!

TINDELIV har base i Hemsedal og tilbyr guidede toppturer, skredkurs, klatrekurs og isklatrekurs. Tid og sted kan tilpasses.

TINDELIV bruker kvalifiserte tindvegledere eller tindevegleder under kvalifisering (UIAGM/IVBV). Alle kurs og turer skreddersys og tilpasses gruppen av deltakere.

Om TINDELIV

TINDELIV ble etablert i 1992 og drives av tindevegleder Dan Halvorsen. Dan er har siden 1984 vært godkjent som guide som er den idet internasjonale fjellførerforbundet IFMGA/IVBV.

Dan begynte å klatre i 1978 og har lang erfaring fra klatring og vegledning i Norge og Alpene. Siden 1995 har han vært redningsmann i Norsk Luftambulanse og fra 2014 har han arbeidet som redningsteknisk rådgiver for Statens luftambulansetjeneste. Han har i en årrekke vært medlem av den alpine redningstjenesten og deltatt i alpine redningsaksjoner og skredredning siden åttitallet. Han har siden 1983 deltatt i internasjonalt redningsarbeid gjennom ICAR (International Commission for Alpine Rescue). Foruten eget firma har Dan i en årrekke arbeidet for Norges Høgfjellsskole.

En UIAGM/IVBV-guide, eller tindeveileder, som det kalles i Norge, er den høyeste utdannelsen man kan inneha innen fjellsport. TINDELIV bruker kun kvalifiserte tindeveiledere, eller vegleder under kvalifisering med stor kjennskap til til det aktuelle fagtema.

Ta kontakt for nærmere informasjon.