Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Hemsedal ønsker velkommen til en spennende vintersesong.
Hanne
3 min
Oppdatert 10 november 2023

Hemsedal fikk nylig hele 15 cm snø, og med stabile kuldegrader i luften, har SkiStar nå kunngjort de etterlengtede åpningsdatoene for sine norske skianlegg.

Endelig fikk vi bekreftet datoen for den kommende skisesongen hos SkiStar Hemsedal - Fredag 24. november sparker de i gang skisesongen. Med kombinasjon av snøfall og stabile kuldegrader, ligger alt til rette for en fantastisk start på vintersesongen. En av de mest spennende nyhetene hos SkiStar denne vinteren er introduksjonen av to nye heiser.

Med en ny stolheis som er en 6-seters heis kalt "Lodge Express", som går fra bunnen av barneområdet og tar deg opp i fjellet. Denne heisen har en imponerende kapasitet på 3000 personer i timen og strekker seg over imponerende 1733 meter. Den andre spennende nyheten er en ny tallerkeheis som gir direkte tilgang til parken, noe som gjør det enklere for besøkende å holde seg i parkområdet i stedet for å måtte kjøre ned til bunnen for deretter å kjøre opp igjen.

Langrennssesongen ble sparket i gang forrige helg, og løypene blir kontinuerlig preparert i tråd med vær- og føreforholdene. Så langt har 750 meter av løypene på Gravset skiarena blitt preppet, mens ytterligere 2 kilometer også er klare for bruk. Resten av løypene vil bli komprimert med beltevogner og sporutstyr for å sikre best mulig skiføre for langrenns entusiaster.

I Solheisen Skisenter er det også full fart for å komme i gang med skisesongen. Uværet Hans tok litt godt for seg, så det er ekstra mye å få på plass. Gjengen i Solheisen melder at de håper på sesongåpning 1. desember.