Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Den 2. juli åpnet vi deler av vår nye blåe flytsti i Norges nye stisykkeldestinasjon, Hemsedal. Her bygger vi sti for over 35 millioner de tre kommende årene.
Av: Anneli
8 min
Oppdatert 22 september 2021


Fredag 2. juli åpnet stolheisen og da kunne du prøve deg i de første 6,5 km av den nye blå flytstien. Lørdag 2. oktober åpner 3 nye km av flytstien og da står 9,5 km ferdig og sommeren 2022 står hele 10,5 km med flytsti ferdig. Starten på flytstien er på toppen av stolheisen Hollvin Ekspress i Hemsedal skisenter.


Stien har tiltrukket seg massiv oppmerksomhet i terrengsykkelverden både i inn- og utlandet. Magasinet Terrengsykkel var fulle av lovord når de fikk teste deler av løypa i høst: «Vi fikk testet i underkant av halvparten av stien – og kan konkludere med at dette vil bli en helt vanvittig sykkelopplevelse».

I 2022-23 åpner vi i Hemsedal enda flere stier.
Sommeren 2022 begynner vi med å åpne Utsikten - som er en grønn flerbrukssti i fjellet på toppen av stolheisen i Hemsedal skisenter, for vandring og sykling, med flott utsikt nedover dalen ved Solausbækken. I 2023 åpner Hemsedal en tøff rød sykkelsti som går nedover langs med sentrumsløypa, før den avslutter ved Fyri hotell og kobler sammen med resten av anlegget i Hemsedal Rides.

Flyt for hele familien

Tottelia er Hemsedals lekeplass for to hjul. Sentralt plassert mellom sentrum og Hemsedal skisenter, rett bak Fyri Hotell. Her finner du rundløyper med grønn, blå og rød gradering, totalt 2 km med flyt, doseringer og hopp for alle nivåer. Her finner dere også en koselig bålplass for en pause med flott utsikt over dalen.

Prøv elsykkel

Hemsedal har regionens største elsykkelutleie. Her finner du høystandardsykler for både tøff sti, grusoppdagelse og familiens minste.

Oppdag glemte stier sammen med en av våre guider

Hemsedal gjemmer på flere stiperler – hvis du klarer å finne dem. Med lokal guide er det garantert store smil etter en dag på fjellet. Sjekk ut Instagramkontoen Hallingdal rides der du kan følge med på sykkelsatsningen i region Hallingdal

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Se kart over løypene i pdf

Sykkelkart alternativløype2
Sykkelkart for Hemsedal
C94 A6123
Ny flytsti åpner i juli
sykkel KH 20-1
Oppdag Hemsedal

Startside stisykling