Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
I Hemsedal kan du gjøre unna julehandelen i ro og mak, og ta deg god tid når du skal gjøre de stor innkjøpene for julen.
av Hanne
2 min
Oppdatert 07 november 2022

Julen er kanskje den beste tiden på året om du spør meg, men det kan også være den mest stressende tiden for mange- stresset med å kjøpe gaver..... Men hva med å ta julehandelen til fjells i år om du skal tilbringe julen i Hemsedal? Vi kan garantere at vi har noe for alle, og i skrivende stund fylles butikkene opp med julestemning. Vær tidlig ute og nyt roen når julen først senker seg.

Hva kjøper vi til den sportsgærne? Vi har vel alle en som er skikkelig sportsgæren i familien og som liker å være i front med det nyeste som er på markedet enten innen ski, støvler, staver, skredsøker etc. Dette kan jeg garantere at du finner i Hemsedal. Her har vi sportsbutikker i fleng som kan bistå deg med det du trenger, og har de det ikke på lager så yter de sitt beste med å skaffe produktet.

Men hva gir man til interiør og motejunkien? Enten om det er moteriktige klær og sko, eller om det er interiør, møbler eller ny peis til hytta eller hjemmet. Her har vi flere butikker som kan dekke dette behovet. Mange av våre butikker har også nettbutikker så du kan gjøre handelen på nett og hente de i butikk når du kommer til fjells for å feire jul.

Hva ønsker barna seg? Barna elsker gaver som de kan bruke enten om det er leker eller klær som holder de varme. Butikkene i Hemsedal har leker for utendørsaktiviteter eller skiutstyret de trenger for alpint og langrenn. Minnene skaper man sammen enten om det er i akebakken, langrennssporet eller i alpinbakken. #uforglemmeligjulpåfjellet.

Besteforeldre har som regel alt og har ikke så mange ønsker, men det de virkelig setter pris på er god hjemmelaget mat. Kjøp en hyggelig kurv og fyll den med lokale godsaker fra fjellet, her har vi lokal ost, kjøtt, fisk og bakevarer.

Skjem bort partneren med en deilig middag, kombinert med ett opphold i Hemsedal. Her kan du velge mellom hotellrom, hytte eller leilighet. Og nyt hverandres selskap i vinterkledde Hemsedal.

Ønsker alle en fredfull jul;)

PS. I Hemsedal får du også kjøpt juletre