Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Slik jobber Hemsedal for den kommende påsken etter brannen, torsdag 30. mars
Pressemelding
5 min
Oppdatert 01 april 2022

Brannen som brøt ut onsdag 30. mars er nå under kontroll. Nødetater, Kommunen, lokalt næringsliv, frivillige og SkiStars medarbeidere har stått på sammen for å ivareta alle berørte gjester på plass. Påsken står for døren med nye gjester på vei. Skianlegget holder åpent som normalt og det er overnattingsmuligheter til alle.

  • Takket være en hederlig innsats av brann- og redningsetater fra nær og fjern fikk de brannen under kontroll. Dette er selvsagt en hendelse som går inn på de som blir berørt, heldigvis er det ingen personer som er kommet til skade. Vi er utrolig takknemlig for den innsatsen som er gjort fra brann- politi, samarbeidet med lokalt næringsliv og frivillige,sier Richard Taraldsen, Daglig leder i Destinasjon Hemsedal.

Hos SkiStar Hemsedal har alle medarbeidere jobbet på spreng for å ivareta gjester til sent på kveld, og åpnet butikken slik at alle kunne få tilgang til utstyr de hadde behov for. Også den lokale matbutikken åpnet opp. Vi har også innkvartert alle berørte gjester på plass i nye boenheter.

  • Våre gjesters trygghet er alfa omega. Vi skaffet oss raskt oversikt over de berørte, og andre som var til stede, og har hatt god kontakt med de underveis. Nå er det viktig at vi tar vare på de som er her, og at de får det de trenger,sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Med påsken rett rundt hjørnet er det ventet storinnrykk av gjester allerede denne helgen.

  • Nå har vi hatt møte med redningsetatene og kommunen, og når alt kommer til alt er det i hvert fall godt at omfanget ikke ble større. Nå er det full fokus på den kommende påsken, og vi er glade for at det er overnattingsmuligheter og et godt tilbud til gjestene som allerede har bestilt og også til de som ønsker å legge ferien til fjells,avslutter Smith-Erichsen.

Dette gjelder for påsken i Hemsedal

Hemsedal Kommune kunne i en pressemelding tidligere i dag informere om hendelsen. Den kan leses her: Hemsedal kommune pressemelding

For mer informasjon eller spørsmål fra presse.

Kontakt SkiStar:

Hege Ousland, PR- & kommunikasjon SkiStar Norge – hege.ousland@skistar.com / 906 76 417

Kontakt Destinasjon Hemsedal:

Richard Taraldsen, Daglig leder – richard@hemsedal.com / 468 64 424

Opptak av møte 31. mars med Hemsedal kommune

Her finner du oversikt over overnatting i påsken.


Påsken i Hemsedal