Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Det er ikke lenge til påsken er her og vi ser frem til en uke fylt med sol, snø, ski og afterski. Har du ikke booket overnatting enda så er det høy tid for det.
Katarina
5 min
Oppdatert 08 april 2022

Utelivet i påsken

Afterski i Hemsedal i påsken er et kjent begrep i Norge og i år kan vi endelig by opp til dans både ute og inne.

Skistua Påskival stiller i år sterkt med bland annet Klovner i Kamp, Staysman, Halva Priset og DJs from Mars. Her begynner festen på Skjærtorsdagen og varer helt til Påskeaften. Det blir afterski stemning ved den store scenen utenfor Skistua og vi ser frem til sol og mange glade mennesker. Aldersgrense 18 år

Hos Stavkroa er det klart for All In Part 2 med start på onsdag i påskeuken og helt frem til Påskeaften kan du nyte Afterski og Nattklubb med Chris Viviano & Josef Bamba, R3HAB, Morten, Broiler, Freddy Kalas og TBA . Følg med på oppdateringer på Stavkroa sin sider. Aldersgrense 20 år

Skarsnuten har også stort opplegg i påsken med Påsketriks som arrangeres sammen med AHA Opplevelser. Her blir det Djs, artister, mat og fest på den store uteserveringen. Husk å booke overnatting eller bord for å komme inn.

Skigaarden kan du nyte god mat og fantastisk musikk i solveggen.

Hos Hollvin Restaurant og Bar blir det grill i solen, Dj og utebar.

Matopplevelser i påsken

Nyt påsken på fjellet hos Harahorn Fjellgård. Her kan du nyte fantastisk mat servert i en unik miljø og kombinere med toppturer eller fjellski i Grøndalens flotte fjellområder. Målet til kjøkkensjefen på Harahorn Jørgen Kolderup er å skape en rød tråd mellom de ulike matrettene, med fjellet som et felles referansepunkt.
Harahorn blir fort fullbooket så se til å reserver ditt bord så snart som mulig på booking@harahorn.no.

Ønsker du heller påskemiddagen på hytta? Da kan Lodgen Spiseri hjelpe deg med catering eller kokk på hytta.

Påskivalen Skistua
Påsken på Skistua
Stavkroa AFTERSKI Fotocred panda shoots pics
Stavkroa. Foto: Panda.shoot.pics
Poster update 2x
Påsken på Stavkroa
R3hab April 18 2019 13
Skistua
Langrenn familie Hemsedal
Langrenn i påsken

Aktiviteter i påsken

Du har mange muligheter til aktivitet i påsken. Alpin skikjøring hos SkiStar Hemsedal og Solheisen står øverst på listen hos mange, langrenn på både høyfjell og i dalstrøk er selvskrevet for de fleste nordmenn. Men vi har også mange flere aktiviteter som du kan prøve på under påsken.

Aktiviteter i Solheisen

9.-11. april er det frikjøringskamp for ungdom i Solheisen
11.-13. april er det Racecamp
14. april blir det påskrenn, parkjam og afterski i Solheisen. Du melder deg på påskerennet i Fjellheisen.
Langfredag 15. april er det karneval i Solheisen, finn frem ditt beste kostyme og sus ned bakken sammen med andre kule figurer.
16. april på Påskeaften blir det barneskirenn, påskeeggjakt med Johanna og afterski med gratis shuttlebuss hjem til hytta.

Book din aktivitet med Hemsedal aktiv

Opplev Hundekjøring, hesteridning og kanefart. Her nyter du fjellet sammen med hest og hund og få se Hemsedal fra andre vinkler enn du normalt opplever samt at du får muligheten til å kose med dyrene.

Aking er moro både for store og små. Hemsedal Fjellsport tilbyr "Aking fra topp til bunn" og "Aking i Fjellheisen". Her har du på deg varme klær, hjem og googles og hopper på snowraceren og suser ned bakken i den fart som du selv ønsker. Det er en adrenalinfyllt og morsom aktivitet for nesten hele familien.

Liker du å klatre? Eller har du lyst å prøve på noe nytt? Du kan bli med på Via Ferrata som er en klatrerute som går fra Skarsnuten og opp på Vesle Røggjin og som de fleste over 12 år kan være med på. Isklatring er noe som kanskje ikke så mange har prøvd, Hemsedal er kjent for å ha veldig bra isklatring. Vi har mange fosser som man kan klatre i og guidene hjelper og veileder deg hele veien. Vi har også innendørs klatring og buldring i Hemsedal Klatresenter. Klatresenteret er åpent nesten hver dag i påsken. Her kan du klatre selv eller få hjelp av en instruktør.

Ønsker du å lære å gå på langrenn eller kanskje bli en bedre løpere, da kan du melde deg på et langrennskurs med Vis Motus.

Kirken i påsken

Skjærtorsdag

  • Gudstjeneste kl. 10 i Lykkja kapell
  • Konsert med John - Klassiske perler kl. 18.30 i Hemsedal Kyrkje

Langfredag

  • Gudstjeneste kl. 19 i Hemsedal Kyrkje

Påskdagen

  • Gudstjeneste i Lykkja kapell kl. 11
  • Gudstjeneste i Hemsedal Kyrkje kl. 17

Se mer på Hemsedal Kyrkje

Har du ikke booket overnatting enda? Da er det høy tid. På våre overnattingsider finner du mange alternativer som du kan se igjennom, booke selve overnattingen gjør du direkte hos aktøren så som Skistar, Fyri resort, Skarsnuten Hotell, Skigaarden, Hemsedal Cafe Skiers Lodge, Fanitullen, Hemsetunet med flere.

Ønsker du en litt mer tilrettelagt påskeferie på hytta med oppredde senger og personlig service tar du kontakt med ProHemsedal.

Sjekk ut pakketilbud hos SkiStar i påsken - skistar.com eller restplasser.

Ta tidlig påskeferie, book deg inn på Skarsnuten søndag til torsdag - skarsnutenhotel.no

Hva skjer


Påsken i Hemsedal er sol, skikjøring, fest og appelsiner
KH 19 4 liten
Appelsin, Kvikklunsj og Solo i påskesolen

Aktiviteter


Topptur sunfire KH
Topptur i påsken
Påske
Påsken i Hemsedal

Mat & Uteliv