Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
6 dager

Ride- og aktivitetsleir på Haugen Gård

Haugen Gård inviterer til rideleir 27. juni - 2. juli og 4. juli - 9. juli. Haugen Gård ligger i Lykkja ved foten av Skogshorn, med egen ridehall og fantastisk turterreng rett utenfor døra.

Haugen Gård ligger i Lykkja ved foten av Skogshorn, med egen ridehall og fantastisk turterreng rett utenfor døra.

Bli med på årets ride og aktivitetsleir på Haugen gård.

Leiren passer for barn fra 12 år og oppover. Sommeren 2021 gjennomfører vi to leire. Den første 27. juni - 2. juli og den andre 4. juli - 9. juli. Haugen Gård ligger idyllisk til ved foten av Skogshorn på Lykkja i Hemsedal. Her er vi midt i naturen med mange muligheter og dyr.

Opplegget kort beskrevet: Ridning to ganger daglig hvor vi er innom det meste fra kjøring, voltisje, sprang, dressur, western og turridning. Vi legger opp til bading med hestene hvis været tillater det og andre aktiviteter som får deg til å sove godt om natta. Det blir en økt på banen hver dag i grupper samt en annen hesteaktivitet(kjøring, turridning og badetur med hest og vogn). Opplegget inkluderer overnatting i delte rom, full pensjon. Lunsj og middag spises stort sett ute eller i gapahuken. Spesielle smitteverntiltak følges. For å delta må man være frisk og ikke i karantene. Pris per person inkl. fullpensjon og overnatting i hyggelige rom kr 5.000,

Book Online