Create account

Login to create your list or create an account

Already have an account?
Lørdag 9. mars 2024

Hemsedal
Up N' Down

0 T2 A0733
C94 A8638
C94 A8924
0 T2 A1260

Hemsedal up N' Down er skandinavias råeste skirace og du kan bli med på moroa. Lørdag 9. mars går eventet av stabelen og her kan du bli med alene eller sammen med venner. Racet går over alle toppene i Hemsedal skisenter og har målgang ved Skistua.

Et heisbasert skiarrangement som foregår i Hemsedal Skisenter med målgang ved SkiStua lørdag 9. mars 2024.

Hemsedal Up N' Down er en lagkonkurranse hvor man går sammen 1-3 personer og deltar i enten, dame-, herre- eller mixklassen samt junior- og hyggeklasse. Man velger selv om man ønsker å delta på alpint, snowboard eller telemark. Gjennomsnittlig tid fra alle deltakere på laget blir slutt-tid og topp tre raskeste lagene i hver klasse står igjen som vinnere og deler premiepotten. I Hyggeklassen kan du kjøre alene eller sammen med en eller to venner og her er det ikke viktig med tid og plasseringer uten her er det viktig at vi har det hyggelig. I tillegg blir det opptil flere heftige trekkpremier til en verdi av X-antall tusen kroner hvor alle deltakerne har like stor sjanse til å vinne.

Dette er et arrangement som passer de fleste ferdighetsnivåer, men husk at du selv er ansvarlig for å være godt nok trent for å delta.

For mer detaljert info om arrangementet, se www.hemsedalupndown.com

For foto og film fra årets event, se Facebook - Hemsedal Up N' Down

Velkommen til Skandinavias råeste skirace.

@hemsedal_up_n_down


C8bzb Hq RLO
C8 SS25 F Bhju
C8 AY Kb qb G9
C4 V Vp9 TK Nz V
C4 T Id w Lnq F
C4 TH85a L Cdo