Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Stisykling

IMG 7810

Nyt stisykling på fjell og stier i Hemsedal. Pump opp adrenalinet i vår nye blå flytsti - Silverstone, stien passer for alle som har syklet tidligere, den har en lengde på 8 km. Hele flytstien er på 10,5 km med returrunder i fjellet. I Tottelia Bike Park kan du prøve deg i kule rundløyper som passer for hele familien og de aller minste kan prøve seg med sparkesykkel.

Bilde 26 06 2020 17 44 06

Velkommen til Norges nye stisykkeldestinasjon, Hemsedal. Her kan du nå kaste deg ut i Norges råeste flytsti som går fra toppen av Hollvinheisen og via mange doserte svinger, hopp og humper.

Stolheisen går hver dag i sommerferien og høstferien (uke 40) og da kan du prøve deg i 10,5 km blå flytsti, Silverstone, hvorav 8 km er sammenhengende fra topp til bunn. Starten på flytstien er fra toppen av den sommeråpne stolheisen Hollvin Ekspress i Hemsedal skisenter. Les mer om Hemsedal rides som selve det nye "stisykkel mekka" kalles.

Tottelia er Hemsedals lekeplass for oss på to hjul. Sentralt plassert mellom sentrum og Hemsedal skisenter, rett bak Fyri Hotell. Her finner du rundløyper med grønn, blå og rød gradering, totalt 2 km med flyt, doseringer og hopp for alle nivåer. Her finner dere også en koselig bålplass for en pause med flott utsikt over dalen. Husk at løypen med rød gradering er nettopp rød, her er det hopp som krever en del teknikk og fart for å fullføre.

Vi har og andre merkede sykkelruter i dalen, i skogen, på høyfjellet, på grusveier og stier. Alle rutene henger sammen slik at du kan sykle til alle severdigheter og attraksjoner i Hemsedal. Du kan lese mer om disse i vår sykkelbrosjyre. Her får du noen tips på sykkelturer.

Har du lyst på flere utfordringer på sykkel og er fleksible til å ta bilen rundt i Hallingdal, så finner du mange kule stier og pump tracks som du kan utfordre deg i. Sjekk ut bland annet Nesbyen, Gol og Geilo, se etter Hallingdal rides her lenger ned.

Regler for stisykling


@hallingdalrides


Cg z 0 K0 T9
Cg6 Kevw K9qx
Cg1eh RQ Khx Z
Cgyd Na Hqty G
Cgh Gyq7q6c W
Cge V Drdq Q7