Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

King's Cottage

Kings cottage huso lodge 1400x786

King's Cottage er en gammel og tradisjonell tømmerhytte på Huso Lodge i Hemsedal, som er påbygget og omgjort til en stor, bærekraftig og energieffektiv bolig. Storhytta er koselig og spesiell og rommer opptil 20 personer. Hyttekosen toppes med utendørs spa i vår eksklusive vedfyrte badestamp og tønnebadstue.

På solsiden av dalen, bare 15km fra Hemsedal Skisenter, ligger Huso Lodge, en rolig oase i pittoreske omgivelser, skjermet fra det travle skianlegget. Storhytta ligger rett ved Hemsedals vakreste langrennsområde som tar deg ut i over 200 km med velpreparerte langrennsløyper i dal- og skogsterreng på Hemsedals- og Golsfjellet.

King's Cottage er perfekt for matlaging med og for store grupper. Kjøkkenet er utstyrt med to komfyrer, et walk-in-kjøleskap og side-by-side-kjøleskap for enkel tilgang til ofte brukte matvarer, og inviterer videre til en morsom, fellesskapsorientert og sosial matlagingsopplevelse, med sentral kjøkkenøy og lun vedovn. Det innebygde musikkanlegget gjør det også enkelt å spille av favorittspillelistene dine og skape den perfekte atmosfæren for gruppen din.

Den rustikke spisestuen har et tradisjonelt langbord med plass til 20 personer. Gløden og knitringen fra peisen skaper en varm og koselig atmosfære for måltidet. Noen få skritt ned fra spisestuen ligger salongen med komfortable sofaer, en TV og en ekstra vedovn - som alle inviterer deg til å slappe av etter en aktiv dag. Om nødvendig er hytta også utstyrt med høyhastighetsbredbånd, selv om hytta og den omkringliggende naturen er kjent for å oppmuntre til å koble av, noe vi også oppfordrer til.

Hytta har direkte tilgang til en stor utendørsterrasse med en eksklusiv vedfyrt badestamp og tønnebadstue, sistnevnte er utstyrt med en fiskeøyelinse for å fordype kroppen og sansene dine i det ytterste av rå natur. Tjernet like ved badstuen tilbyr en forfriskende dukkert og et sterkt løft for immunforsvaret, hvis du bestemmer deg for å hoppe uti!

(Om vinteren skjærer vi et hull i isen for deg :). Dusjer finnes også ved siden av terrassen for rask avkjøling, eller oppvarming.

Skiweekend / vinterferie på King's Cottage?


Kings Cottage Winter Oasis

Storhytte for kvalitetstid med venner og familie
BOOK (click)

@huso.lodge


C1 Cbx0x NW Zx
Cz8s XOU Kna Y
Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F