Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Queen's Cottage

IMG 5925

Queen’s Cottage er en særegen storhytte for 15 personer på Huso Lodge fra 1700-tallet. Hyttas historiske peisestue er en del av gårdens gamle våningshus, og den tradisjonsrike stilen kombineres med moderne skandinavisk eleganse. Hyttekosen toppes med utendørs spa i vår eksklusive vedfyrte badestamp og tønnebadstue.

På solsiden av dalen, bare 15km fra Hemsedal Skisenter, ligger Huso Lodge, en rolig oase i pittoreske omgivelser, skjermet fra det travle skianlegget. Storhytta ligger rett ved Hemsedals vakreste langrennsområde som tar deg ut i over 200 km med velpreparerte langrennsløyper i dal- og skogsterreng på Hemsedals- og Golsfjellet.

Queen's Cottage har også et intimt spisekjøkken i bodega-stil med rustikke innslag og organisk gammeldags sjarm. Kjøkkenskapene og interiørdekorasjonen er av brent tre fra den omkringliggende skogen, og det grove langbordet - kun opplyst av gamle tønnelys og stearinlys - inviterer gjester til lange, berikende kvelder med gode samtaler og nærvær.

"Snuble dørkarmer" og et skjult "utkikkssoverom" der barna kan spionere på foreldrene som snakker sammen rundt den åpne peisen i den koselige stuen i etasjen under, er bare to av elementene som gjør at Queen's Cottage har beholdt sin sære sjarm. Hytta blander på dristig vis den historiske, romantiske bondestilen med innslag av moderne skandinavisk design, en kombinasjon som absolutt er verdt å utforske.

På Queen’s Cottage finner du en skjermet uteplass med en eksklusiv vedfyrt badestamp og grill, perfekt for grupper som ønsker å samles i naturen. Lenger oppe i bakken venter en vedfyrt tønnebadstue med utsikt over dalen - en magisk opplevelse som vekker sansene på alle mulige måter.

Med 7 soverom, 2 bad med flere dusjer og vasker og 2 toaletter har hytta plass til opptil 15 gjester, noe som gjør den perfekt for storfamilier og venner.

Jobb, fritid og velvære kan kombineres på en sømløs måte med innlagt høyhastighetsbredbånd.

@huso.lodge


C1 Cbx0x NW Zx
Cz8s XOU Kna Y
Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F