Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Lakeview Cottage

Lakeview reading room

Lakeview Cottage er en romslig og unik tømmerhytte for 15 personer på Huso Lodge i Hemsedal, tilbaketrukket med utsikt over dalen og en privat innsjø. Hyttekosen toppes med utendørs spa i vår eksklusive vedfyrte badestamp og tønnebadstue.

På solsiden av dalen, bare 15km fra Hemsedal Skisenter, ligger Huso Lodge, en rolig oase i pittoreske omgivelser, skjermet fra det travle skianlegget. Storhytta ligger rett ved Hemsedals vakreste langrennsområde som tar deg ut i over 200 km med velpreparerte langrennsløyper i dal- og skogsterreng på Hemsedals- og Golsfjellet.

Lakeview Cottage har 3 koselige felles oppholdsrom. I spisestuen er det plass til 15 personer, og den majestetiske åpne peisen sørger for stemning og varme i hele hytta. Ved siden av spisestuen ligger den U-formede sofaen og TV-en i salongen, som innbyr til avslapning etter en aktiv dag. Ved siden av innbyr det lille biblioteket med vedovn til å kose seg med en god bok, hvis ikke den fantastiske utsikten over dalen og de omkringliggende fjellene får deg til å fordype deg eller gå ut gjennom bibliotekets terrassedør for å puste inn frisk skogsluft først.

Panoramautsikten kan nytes på den store terrassen med et eksklusivt vedfyrt badestamp og en badstue, der sistnevnte er utstyrt med en fiskeøyelinse for å gi kroppen og sansene dine en helt annen opplevelse av den råe naturen. Den lille innsjøen 100 meter fra terrassen byr på en forfriskende dukkert og en kraftig vitamininnsprøytning for immunforsvaret, hvis du bestemmer deg for å ta en dukkert!

Med 6 soverom, 2 bad og 2 toaletter har hytta plass til opptil 15 gjester. Lakeview Cottage er utstyrt med høyhastighetsbredbånd som gjør det enkelt å kombinere arbeid, rekreasjon og velvære.

Skiweekend / vinterferie på Lakeview Cottage?


Lakeview cottage skogshorn

Storhytte for kvalitetstid med venner og familie
BOOK (click)

@huso.lodge


C1 Cbx0x NW Zx
Cz8s XOU Kna Y
Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F