Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Stable House

Stable house lounge 2

Stable House at Huso Lodge er en romslig hytte med plass til opptil 21 personer, og har et stort felles kjøkken, spise- og oppholdsrom som er perfekt for å lage mat og nyte måltider sammen, være sosial og slappe av. Stuen er prydet med en elegant vedovn som blander den rustikke hyttestilen med moderne skandinavisk eleganse. Den koselige hyttestemningen forsterkes av et utendørs spa, komplett med vedfyrt boblebad og badstue. Stable House er et utmerket valg hvis du er ute etter en fredelig og revitaliserende ferie.

På solsiden av dalen, bare 15km fra Hemsedal Skisenter, ligger Huso Lodge, en rolig oase i pittoreske omgivelser, skjermet fra det travle skianlegget. Storhytta ligger rett ved Hemsedals vakreste langrennsområde som tar deg ut i over 200 km med velpreparerte langrennsløyper i dal- og skogsterreng på Hemsedals- og Golsfjellet.

Vår nyeste og mest sentrale hytte, Stable House, ligger fredelig plassert på toppen av Huso Lodges sentrale gårdsplass, med utsikt over Husos "Drage"-gård og Hallingdal fra gulv til tak-vinduene. Stable House har gjennomgående skandinavisk design som kombinerer funksjonalitet, enkelhet og skjønnhet. Det store, åpne kjøkkenet og spise- og oppholdsrommet inspirerer til sosial matlaging og sofakos rundt den koselige vedovnen. I tilknytning til spise- og oppholdsrommet ligger en romslig stue på 25 m2, perfekt for avslapning etter en aktiv dag utendørs.

Den vidstrakte utsikten over dalen kan også nytes på utendørsterrassen. Terrassen er utstyrt med en BBQ grill, en eksklusiv vedfyrt badestamp og en badstue med "fiskeøye"-linse, og byr på mange muligheter til å fordype kropp og sanser i den vakre naturen.

Med 7 soverom, en sovesofa og 5 bad (alle med separate dusjer, vasker og toaletter) har hytta plass til opptil 21 gjester fordelt på flere rom:

  • 3 soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger
  • 1 soverom med stor køyeseng (140 cm nederst og 90 cm øverst)
  • 1 soverom med stor køyeseng (140 cm nederst og 90 cm øverst) og enkeltseng på hems
  • 1 soverom med middels køyeseng (120 cm nederst og 90 cm øverst)
  • 1 soverom med køyeseng (90 cm) og enkeltseng på hemsen
  • 1 bred sovesofa

Jobb, fritid og velvære kan kombineres på en sømløs måte med innlagt høyhastighetsbredbånd.

Skiweekend / vinterferie påt Stable House?


Stable terrace

Storhytte for kvalitetstid med venner og familie
BOOK (click)

@huso.lodge


C1 Cbx0x NW Zx
Cz8s XOU Kna Y
Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F