Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Viking House

20220923 174510

På Huso Lodge i Hemsedal ligger Viking House, et spektakulært langhus som henter inspirasjon fra vikingtiden. Langhuset ligger ved en vakker innsjø, og det levende taket glir sømløst inn i naturen. Her kan du fordype deg i vikingenes autentiske livsstil og vekke sansene dine med overdådige festmåltider, beroligende varme fra utendørs vedfyrt badestamp og badstue og oppkvikkende kalde bad.

På solsiden av dalen, bare 15km fra Hemsedal Skisenter, ligger Huso Lodge, en rolig oase i pittoreske omgivelser, skjermet fra det travle skianlegget. Storhytta ligger rett ved Hemsedals vakreste langrennsområde som tar deg ut i over 200 km med velpreparerte langrennsløyper i dal- og skogsterreng på Hemsedals- og Golsfjellet.

Storhytta har et moderne kjøkken med flere kjøleskap, komfyrer og oppvaskmaskiner for å imøtekomme større grupper. Spisestuen er i vikingstil med plass til inntil 30 personer. Stuen har peis i tradisjonell norsk stil, med uhindret utsikt over innsjøen ved siden av og direkte utgang til en vidstrakt terrasse for utendørs sammenkomster hvor også en to vedfyrte badestamper og en tønnebadstue kan nytes. Med 12 soverom og 3 bad hver med flere dusjer, og 3 separate toaletter har hytta plass til opptil 30 gjester.

Hytta har direkte utgang til en stor utendørsterrasse med to eksklusive vedfyrte badestamper og en tønnebadstue, hvorav sistnevnte er utstyrt med en fiskeøyelinse for å gi kroppen og sansene dine en helt ekstrem opplevelse av rå natur. Den lille innsjøen, bare noen skritt fra badstuen byr på en forfriskende dukkert og en kraftig styrking av immunforsvaret, hvis du skulle bestemme deg for å ta en dukkert!

Med høyhastighetsbredbånd kan arbeid, rekreasjon og velvære kombineres.

Skiweekend / vinterferie på Viking House?


Viking House Skogshorn 1

Storhytte for kvalitetstid med venner og familie
BOOK (click)

Vikings winter

@huso.lodge


C1 Cbx0x NW Zx
Cz8s XOU Kna Y
Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F