Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Åpent alle dager

Fýri Resort - Restaurant Liv

Restaurant

Velkommen til Restaurant Liv. I øverste etasje ligger Liv med fantastisk utsikt. Din restaurant, uansett om du har hatt en aktiv dag i bakken eller slappet av. Menyen er variert og passer de fleste, rettene er familiære, men vil likevel overraske.

Serveringsområde

Velkommen til Restaurant Liv – en opplevelse for alle, uansett om du besøker oss med venner, familie eller kollegaer.

En reise rundt Middelhavet er et hint om hva Restaurant Liv er inspirert av. Vi beveger oss særlig mellom Italia og Spania, smaken av grønne krydderurter som basilikum og rosmarin, aromaen i en god olivenolje og smaken av saftige solmodne tomater. Grunnlaget er matretter som vi selv liker og føler oss vel av å spise. Grønnsakene er alltid utvalgt etter sesong. Vi bruker lokale råvarer så langt det er mulig, og når vi har muligheten liker vi å leke oss med mattradisjoner vi selv har vokst opp med.

Restaurant Liv holder åpent fra sen ettermiddag til kveld, fylt med puls og liv – akkurat som navnet antyder. Den spektakulære utsikten over fjellene er alltid inkludert.

Når været tillater det åpner vi opp terrassen ved Bar Liv. Der kan du nyte en storslagen utsikt – og alle variantene våre av gin & tonics. Eller en kanskje en oppfriskende spritz?

Restaurant Liv er åpen alle dager i uken og bord kan bestilles online via fyriresort.com.
Alternativt på e-post til restaurant@fyriresort.com.

Kontakt

Åpningstider

Alle dager

Middag
17.30 – 21.30

Frokost
Mandag – fredag ​​kl. 07.00 – 09.30
Lørdag – søndag kl. 07.30 – 10.30

Logo fyri final white
Liv

@fyriresort


C8 R Ypv2u6 Qk
C4 Nn Sr St B Jw
C67 xk Uou1 S
C8 Zd1ymqie H
C8 Wz Ucto C4v