Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Møt Niclas – en lidenskapelig grafisk designer med røtter i Skåne, som har kalt Hemsedal sitt hjem de siste tjue årene. Med en solid bakgrunn fra Academy of Art University i San Francisco, har Niclas i tillegg til sitt annonsemagasin Fjellnytt nå også produsert motiver med flotte Hemsedal vibber.
1 min
Oppdatert 15 februar 2024

Kjent for sitt arbeid med annonsemagasinet Fjellnytt, har Niclas nå utvidet sitt grafiske repertoar med en serie plakater som feirer Hemsedals spennende natur og kultur. Disse plakatene er mer enn bare vakker dekor på veggen, de er en hyllest til det mange forbinder med Hemsedal.

- Med disse plakatene ønsker jeg å dele et stykke av det som jeg syns er Hemsedal med andre – å bringe følelsen av fjell og eventyr inn i hjem over hele verden, sier Niclas.

Enten du er en ivrig skiløper, en lidenskapelig vandrer eller rett og slett elsker kule plakater, så finnes det et motiv for deg.

Plakatene, trykket på premium kvalitetspapir i størrelsen 50x70 cm, er den ideelle måten å bringe et stykke av Hemsedal inn i ditt hjem eller gi bort som gave til noen som også liker Hemsedal like mye som deg. Ramme følger ikke med, men med din gode smak har du sannsynligvis allerede en ide om hvordan den skal se ut hjemme hos deg.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie eller gi bort et stykke av Hemsedal. Besøk nettsiden til Fjellnytt for mer informasjon om hvordan du kan sikre deg disse eksklusive plakatene og plukk opp et eksemplar av magasinet Fjellnytt for å holde deg oppdatert på nyheter og tilbud fra bedrifter i Hemsedal. Plakatene er også til salgs på flere steder rundt om i Hemsedal, bland annet på Turistkontoret, Fyri Resort og Skarsnuten Hotel.

Plakat Chairleik
Chairleik
Plakat Topp20
Topp20

Shopping