Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Velkommen til vår uteservering

Uteservering 1

Her kan du virkelig nyte din pause eller avslutning på skidagen.

Uteservering 2

I slutten av februar, når solen strekker seg over fjellene og kaster sine varme stråler på Lodgen Spiseri, åpner vår herlige uteservering. Dette er et sted som gir en oase med panoramautsikt! Her kan du virkelig nyte din pause eller avslutning på skidagen. Sett deg ned i en solstol, lytt til musikken og la grillens glød fange oppmerksomheten din. Vår grill serverer de populære burgerne våre, og baren frister med forfriskende drikker. Uansett hvor du velger å slå deg ned, kan du beundre den fantastiske utsikten mot fjellene, beskyttet fra vestavinden.

På den andre siden av vår uteservering, rett ved Lodge Express, finner du vår Costa barista-vogn. Her kan du enkelt stikke innom mens du har skiene på og bestille en ekte barista kaffe.

Vår uteservering er det perfekte stedet å samles med venner og familie mens du nyter god mat og drikke. Uansett om du ønsker en avslappende kaffe eller en smakfull lunsj, er vår uteservering det ideelle stedet å tilbringe dagen utendørs.

Vi arrangerer en rekke varierte events og temakvelder. For å holde deg oppdatert på kommende arrangementer, er det lurt å sjekke her jevnlig.

Velkommen til Lodgen Spiseri

Kontakt

Åpningstider

Tirsdag - Lørdag 8:00 - 21:00

Søndag og Mandag 08:00 - 20:00Vi leverer catering hele året!

Artboard 1
Greentravel

Les også om vår kjøkkensjef


Pizza

@lodgenspiseri


C5o L Zy MO N
C5a Xk Ai Od Br
C5 K2 Jim O87c
C5 JNK9 M Mor L
C46 N1x q8 Q9
C4 Vh Vi5 O6sg