Create account

Login to create your list or create an account

Already have an account?

Velg et grønnere alternativ når du skal ut å spise, velg en bedrift som er Miljøfyrtårn

Hos Hemsedal Cafe kan du spise lokalt kjøtt fra bonden på Hulbak og sommerstid kommer grønnsakene fra Gol og Hemsedal. Da jobber bevist med både lokalt fokus og for en bærekraftig bedrift. Les mer om samarbeidet som Hemsedal Cafe har med Brandvoll Gård.

I bunn av Hemsedal Skisenter finner du Lodgen Spiseri som har en variert middagsmeny der du finner bland annet hjortekjøtt fra Hemsedal. Hos Logden Spiseri kan du kose deg hele dagen, helt fra den deilige frokosten til kaffepausen, lunsjbuffet og den store kakaomenyen etter skidagen er ferdig.

Hos Skistua kan du også kose deg gjennom hele dagen, helt fra frokost, lunsj og på helgen kjører afterskien igang kl. 15. Her finner du klassisk skikjører mat så som wienersnitsel og cæsarsalat som du kan nyte av mens du ser utover løypene i Hemsedal skisenter.

Midt i løypa ligger Skigaarden som har både overnatting og restauranter. Her finner du tre forskjellige spisesteder Dagligstugu som serverer steinovnsbakte pizzaer, i Eldstugu koser alle som elsker burgers seg og i Storstugu tas du med på en kulinarisk reise med lokale smaker.

Reis litt grønnere med Din Taxi

Velger du Din Taxi når du er i Hemsedal så velger du en bedrift som er Miljøfyrtårnsertifisert og kan med litt bedre samvittighet ta den der taxien i stedet for å gå eller sykle.

Grønnere trening med Helselaben

Helselaben treningstudio midt i Hemsedal er Miljøfyrtårn. Her finner du både treningsstudio, massasje, kiropraktor og muskel- og manuellterapi. Treningssenteret er nytt og lyst med god takhøyde, og et stort utvalg av faste maskiner, kardiopark, løse vekter og en stor funksjonell sone. De har i tillegg guppetimer og tilbyr ulike PT-pakker.

Skal du fikse på huset eller trenger noe til hytta?

Både Maxbo og Montér er Miljøfyrtårn sertifiserte og har vel alt du trenger fra et byggevarehus. De er begge lokaliserte på Ulsåk, rett utenfor Hemsedal sentrum og holder åpent sex dager i uken.