Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Velkommen til sommerens store musikkfest i Hemsedal - Fauskivalen 13. – 15. august!
Av Katarina
2 min
Oppdatert 24 juni 2021

Omgitt av vakre fjell og sauer på beite kan du oppleve sommerens koseligste festival på Fausko i august. Nå er det tillatt med arrangement for opp til 200 personer og da byr Knut og co. inn til livekonserter på Fausko amfi.

I år kan du nyte musikk fra tre forskjellige scener, det blir fyrispel på utescene, hovedkonsert på amfitoppen og nachspiel med pub på låven. Årets hovedartist er Daniel Kvammen som trollbinder oss med musikk på halling.

Festivalen begynner på fredag 13. august med Ung i Fauskivalen. Dørene åpner kl 16 og det bys inn til konsert, dans og festivalstemning med lokale unge artister.

Lørdagen er den store festivaldagen og for den første puljen av festivalgjester åpner dørene kl. 15.00. Hillman Hunters starter konsertkvelden på utescenen og etter det følger Daniel Kvammen på Amfitoppen og kvelden avsluttes med folkmusikkpub på låven. Samme opplegg gjelder for besøkene som har billett med festivalstart kl 18.

Søndagen har Hemsedal kyrkje musikkmesse med Bob Dylan sin musikk som tema med start kl 12. Her kommer Smooth Operators og tolker Bob Dylan under messen men bandet har også en egen konsert på søndagen kl. 16.

- Festival er vår tids viktige sosiale treffpunkt med musikkopplevingar, stemning og glede. Endeleg er me der igjen sier festivalbonden Knut Fausko

Nå når du har bestemt deg for å være med og oppleve musikkfesten i Hemsedal så kan du kan kjøpe billetter online via Hallingbillett.

Ønsker du en en mer VIP opplevelse av Fauskivalen? Da kan vi tipse deg om ProHemsedal sine VIP-billetter. I VIP billettene inngår festivalbillett, reserverte sitteplasser, grillmat og to drinkenheter i VIP-området. Det er kun 30 billetter tilgjengelig så, løp og kjøp.

Vi ser frem til å møte dere på Fauskivalen i august

Festivalbonden
Me sjåas på Fauskivalen helsing festivalbonden
Sommerens store musikk-happening i Hemsedal. Se til å sikre deg en billett nå
Fauskivalen
Vakrere festival plass får man lete lenge etter
Fv publikum 3 s
Bli med og stem inn i sangen og bidra til en god stemning på Fauskivalen

Les mer om Fauskivalen