Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Hemsedal Up N' Down feirer 10-årsjubileum, og vi lover en fest du sent vil glemme! Dette ikoniske skiracet samler hvert år skiglade deltakere fra både Norge og Sverige til en uforglemmelig helg med fart, adrenalin og masse god stemning. Nå åpner vi snart påmeldingen for årets race, og her er alt du trenger å vite for å bli med på moroa.
Av: Up N' Down gjengen
3 min
Oppdatert 26 september 2024

Påmeldingen åpner 15. oktober kl. 09.00

Sett av datoen og gjør deg klar til å sikre plassen din. Startrekkefølgen på racet fungerer etter "førstemann til mølla"-prinsippet, så her gjelder det å være rask! De første som melder seg på får nemlig muligheten til å starte først. Vil du ha et lavt startnummer og være blant de første ut i løypa? Da er det bare å holde seg klar når klokka slår ni!

Raceklasse eller Hyggeklasse – Hva passer for deg?

Hemsedal Up N' Down har to klasser å velge mellom, så her er det noe for enhver smak.

  • Raceklassen: For deg som elsker konkurranse og fart. Her handler det om å gi alt og la adrenalinet ta over. Men husk – ingen svinger, kun hockey hele veien ned!
  • Hyggeklassen: For deg som ønsker en litt roligere tur ned bakken, fortsatt i hockey men ikke like mange ved siden av deg. Her er det full fokus på moro. Ta med vennegjengen, og få en opplevelse som kombinerer skiglede med adrenalin og latter.

Lagnavn – Husk å være nøye!

Er du den første som melder deg på? Da må du huske å koordinere lagnavnet. Velg et navn som gjenspeiler deres stil, og pass på at alle som melder seg på i ditt lag skriver nøyaktig samme navn ved påmelding. Det siste vi vil er at “Hockeyheltene” og “Hockyheltene” ender opp som to forskjellige lag!

Husk, har du vært med før? Da bruker du bare din profil som du har laget sist gang.

4x3 kun logo og tekst

Flotte premier og overraskelser

Det er ikke bare konkurransen som lokker – premier i toppklasse venter på de raskeste lagene og som trekkepremier til alle deltakerne. Du kan glede deg til fantastiske premier fra våre samarbeidspartnere BMW Norge, Helly Hansen, SkiStar Hemsedal, Coca Cola i tillegg til premier fra ulike Hemsedalsbedrifter og andre kule merker. Og med 10-årsjubileum i år, kan du forvente noen ekstra overraskelser underveis!

Gjør deg klar til en uforglemmelig helg!

Enten du er en rutinepreget deltaker som har vært med alle ti årene, eller om du er helt ny og klar for ditt første Hemsedal Up N' Down, kan vi garantere en fantastisk helg i fjellet. Dette blir en fest du ikke vil gå glipp av!

Les mer om påmelding og program her og meld deg på!

Praktisk informasjon:

  • Dato: 8. mars 2025
  • Sted: Hemsedal
  • Påmeldingsstart: 15. oktober 2024 kl. 09.00
  • Påmeldingsfrist: 6. mars 2025 (eller så lenge det er ledige plasser)

Gjør deg klar, meld deg på, og bli med oss på en helg full av skiglede, utfordringer og jubel! Vi sees i bakken!

0 T2 A7900
0 T2 A8528