Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Hemsedal Skiforening

10988498 835717123181409 5230863631570819321 n 1

Hemsedal Skiforening i sin tidligere form er avviklet. Hemsedal Skiforening består med det formål å arrangere Barnas Holmenkolldag på Gravset i påsken.

Avvikling av Hemsedal Skiforening per 20.10.2023 - utdrag hemsedalskiforening.no:

Avvikling av Hemsedal Skiforening - videreføring

Publisert av Finn Solbakken den 23.10.23.

Til alle medlemmer av Hemsedal Skiforening

Den 17. oktober 2023 ble det avholdt ekstraordinært årsmøte. To saker ble behandlet:

  1. Avvikling av Hemsedal Skiforening i sin nåværende form
  2. Vedtekter for «nye» Hemsedal Skiforening

Begge sakene ble enstemmig vedtatt. Hovedaktivitetene til skiforeningen vil nå bli viereført av et eget Sti- og løypeutvalg i Hemsedal Fritidsboligforening. Hemsedal Skiforening beholder navnet og org. nummeret, og vil ha som formål å arrangere Barnas Holmenkolldag på Gravset i påsken.

Organisasjonsendringen gjelder f.o.m. 20. oktober 2023. Se vedlagte protokoll for mer informasjon.

I.o.m. at Hemsedal Skiforebning nå er avviklet som medlemsorganisasjon, vil du ikke lenger motta noen medlemskontingent. Ønsker du å fortsatt følge med på hva som skjer mht til friluftslivet i Hemsedal, herunder stier og løyper, kan du registrere deg som medlem av Hemsedal Fritidsboligforening - individuelt medlemskap er gratis www.hemfri.no HemFri har også en egen FB-gruppe. Der vil nyhetssaker og informasjon bli lagt ut med lenke til HemFri sin nettside for medlemmene.

Avtroppende styre i Hemsedal Skiforening har tro på at Hemsedal vil være bedre tjent med at alle aktivitetene til skiforeningen og fritidsboligforeningen knyttet til friluftsliv nå samles under EN paraply. Vi tror det vil bli lettere å forholde seg til, og det vil bli mer effektivt for alle parter.

Vi takker alle medlemmer og samarbeidspartnere for 11 fine år med mye aktivitet, og ser frem til å fortsette arbeidet i Hemsedal Fritidsboligforening.

Vi ønsker alle en flott skisesong - vennlig hilsen,

Finn Solbakken, Helsinglia | Espen Grepperud, Solsiden/Grøndalen | Tor Hengebøl, Helsinglia | Kjell Øiestad, Markegårdslia | Eirik Riddervold, Helsinglia | Tom Hallan, Grytetjern