Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Har du alltid drømt om et bryllup på fjellet, men ikke helt kommet i mål enda? Da har du muligheten 13. april 2024! Gjør det enkelt, bli med på drop-in bryllup i Hemsedal skisenter.
Av: Katarina
5 min
Oppdatert 10 april 2024

Opplev magisk bryllup på toppen av Hemsedal!

Drømmer du om et unikt og minneverdig bryllup som skiller seg ut fra mengden? Et bryllup der det eneste du trenger å gjøre er å komme deg på plass i tide? Da har vi akkurat det du leter etter! Vi inviterer dere til å bli med på et fantastisk eventyr lørdag 13. april 2024, når SkiStar Hemsedal blir plassen for Norges første spektakulære drop-in bryllup på en fjelltopp!

I regi av Den norske kirke i Hemsedal

Vår spreke Sokneprest Camilla Osnes vil stå klar på fjelltoppen for å vie dere og gjøre øyeblikket helt spesielt. Det eneste du må gjøre er å registrere deg hos kirkekontoret i Hemsedal og søke om prøvings-/ekteskapsattest hos Folkeregisteret. Prøvingsattest skal leveres inn seneste innen 22. mars 2024. Etter det kan du bare lene deg tilbake og vente på den store dagen.

Bryllup med utsikt

Bryllupet vil finne sted på fjellknausen til høyre av toppstasjonen til Tindenheisen, 1345 moh. Denne plassen tilbyr en helt unik utsikt over Holdeskaret og Hemsedal. Med fjellene som vitne og majestetisk natur vil det føles som at dere står på toppen av verden når dere utveksler løftene deres.

Vi i Hemsedal, gleder oss til å ønske dere velkommen for en uforglemmelig bryllupsopplevelse.

Slide into Love - Ski In, Say 'I Do', Married out!
Bryllupssertifikat
Prøvings-/ekteskapattest må leveres på forhånd

Praktisk info fra kirken:

 • Frist for påmelding til bryllup: 13. mars 2024 - FULLBOOKET
 • Prøvingsattest: Må være levert til kirkekontoret i Hemsedal ved Thorunn Haugo den 22. mars - Prøvings-/ekteskapsattest - Skatteetaten
 • Påmeldingsinfo/booking: Kontakt kirkekontoret i Hemsedal ved menighetssekretær Thorunn Haugo. Tlf: 32 02 91 39 / thorunn-helene.haugo@gol.kommune.no
 • Hvis du ikke har vitner med til vielsen, si ifra så ordner vi med det.
 • Pris:
  Utenbygds: 2000kr
  Innenbygds: Gratis

Kontakt Kyrkja i Hemsedal for mer informasjon og påmelding.

Firefly Bryllup vinter utendørs nærbilde av hender med bukett og ringer 1375
Med naturen som bakteppe
Bryllup KH 16 1 mini

Hva er et drop-in bryllup og hva betyr det for meg?

Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å organisere en stor fest og middag, uten du kan bare ta det med ro på deres store dag.

Hvis du ønsker en enkel, intim seremoni med den fantastiske naturen som bakteppe, er dette den perfekte muligheten.

Men du kan også ta med deg dine nærmeste og kjæreste venner og familie for å dele dette uforglemmelige øyeblikket.

Dato
: Lørdag, 13. april 2024

Tid: Første vielse er kl. 11 og siste kl. 15. Hvert brudepar får egen tidspunkt da dere må være på plass. Total tid per vielse er 30 minutt.

Maks antall: Det er kun plass til 12 st.brudepar. Her er det først til mølla prinsippet, så det gjelder å være rask. Drop In bryllup ble fullbooket 7. desember 2023.

Sted: Fjellknausen ved toppen av Tinden heisen, i SkiStar Hemsedal, 1349 meter over havet med utsikt over Holdeskaret og Jotunheimen.

Skipass: Husk å kjøpe skipass på skistar.com for alle som skal ta heisen opp

Parkering: Parkering på ordinære plasser hos SkiStar Hemsedal, eventuelt langs Holdeskarsvegen ovenfor Veslestølen.

Musikk: Kirken ordner med litt musikk og presten Camilla sørger for en fin seremoni i fjellet.

Påmelding senest 13. mars 2024 til kirkekontoret i Hemsedal.

Vi ser frem til å dele dette spesielle øyeblikket med deg og dine nærmeste. Velkommen til vår Ski In - Married Out på fjelltoppen i Hemsedal!

Bryllupsvettregler for ski in - married out

 1. Planlegg: Planlegging er som vi alle vet nøkkelen, så meld fra til kirken og til den du vil gifte deg med, så alle er informert om at dette skal skje. Husk å søke om prøvingsattest i god tid, det kan ta opp til 4 uker å få den hjem.
 2. Tilpass ekteskapet etter evne og forhold: Ikke glem, ekteskapet er som et godt samarbeid. Samle laget ditt, inkludert den du skal gifte deg med, forlovere og gjester, for å hjelpe til med bryllupsforberedelsene. Husk - Ikke alle er like bra på alt, men alle er god på noe..
 3. Ta hensyn til kjærlighet i uvær: Hvis været viser seg fra sin mest lunefulle side, husk at ekteskapet også vil ha solskinn og drittvær. Så, vær forberedt på begge deler og ta med gode klær og godt humør på bryllupsdagen.
 4. Var forberedt, selv om det er drop-in : Book inn bryllupsmiddagen på forhånd, enten du ønsker en flott middag for to eller bryllupsmiddag for flere. Kanskje dere ønsker å ta bryllupsfesten på et av utestedene? Da er det bra å booke bord så de vet at dere kommer og kan gjøre festen minneverdig for dere.
 5. Ta med nødvendig utstyr: På en dag som denne er det viktig å huske ringene, skipass så du kommer deg opp med heisen og at du må gå på do før du drar, fordi på fjellet har vi ingen doer.
 6. Ta trygge veivalg: Gjenkjenn partneren din før du sier ja og havner på usikker is.
 7. Bruk heis og hode: Vit alltid hvor du er og at dere er på samme lag, uansett hva fjelltoppene eller livet kaster deres vei. Sammen kan dere bestige alt! Ps. husk å sjekk hvilken heis som er Tindenheisen i tide, så du ikke går glipp av bryllupet ditt.
 8. Vend i tide, det er ingen skam å snu: Husk "Ja"-ordet og se etter at det er riktig person som du har ved siden av deg. Det er alltid en god idé å vite hvem du gifter deg med.
 9. Spar på kreftene og søk ly i din kjærestes arm om nødvendig, bryllupsnatten kan bli lang og minnerik. Vær klar for en fest som vil vare livet ut!

Bryllupsvettregler i pdf

FB logo 1

To be or not to be..

Kan du ikke helt bestemme deg for om drop-in eller vanlig bryllup passer dere best? Da kan du se litt på Bryllupsdalen.no og se hvilken andre muligheter du har for å planlegge bryllup i Hemsedal.

Firefly get married on skis 55224
From slopes to vows: A mountainous 'I Do'!"

Les mer om vanlig bryllup i Hemsedal