Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Skulle du gjerne hatt noen timer på egenhånd eller dratt på ferie uten dårlig samvittighet for kjæledyret ditt? Nå har du muligheten til å plassere hunden din på et skikkelig fint og strøkent Dyrehotell, midt i hjertet av Hemsedal.
Av Kristina & Inger
2 min
Oppdatert 26 juli 2021

Nyoppstartede Hemsedal Dyrehotell tilbyr både hundebarnehage alle dager i uken og hotell for lengre opphold. Dyrehotellet er en etterlengtet nyhet og det eneste av sitt slag i området.

Driverne Even og Fredrik har stort fokus på at kjæledyrene som kommer til dem skal storkose seg og de forteller at de er så glade for å endelig har åpnet etter en lang vinter med mye snekring og planlegging. «Det er dyrene og eierne deres vi har åpnet dette for, og det er en glede å ta imot gjestene». På Hemsedal Dyrehotell har gjestene god plass i helt nye rom og får både oppfølging og tur etter sin smak. Turen går stadig til topps på en av Hemsedals mange topper.

Dyrehotellet ligger idyllisk til på Storøygarden som ligger perfekt plassert oppunder Totten. Det er kort vei fra sentrum for avlevering, og med Hemsedals fantastiske natur rett utenfor døren kunne det ikke vært mer spennende turmuligheter for de firbeinte. I første omgang tar hotellet imot hunder, men etter hvert skal de utvide for å ta imot andre kjæledyr. Hemsedal Dyrehotell har også en liten butikk med utvalg av mat, leker og utstyr til kjæledyr, og tilbyr i tillegg dyrespa slik at du kan få en vasket og nystelt hund med deg hjem igjen.

Interessen for dyrehotellet har vært stor allerede før åpning, og både to og firbeinte er begeistret for det nye tilbudet i bygda. Hemsedal Dyrehotell tilbyr også trening og kurs, og høstens første adferdskurs ble fullbooket på få dager. Even og Fredrik er veldig fornøyde med mye besøk og travle dager, og ønsker alle nye gjester velkommen. Mer informasjon og booking finner du på hemsedaldyrehotell.no.