Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Når luften blir friskere og fjellene kler seg i høstens varme farger, er det på tide å pakke sekken og sette kursen mot Hemsedal. Høsten her er ikke bare en tid for å nyte den fantastiske naturen, men også en sesong fylt med spennende arrangementer og aktiviteter som gir deg både adrenalinkick og ro i sjelen.
3 min
Oppdatert 22 august 2024

Høstmarked: En smak av Hemsedal

Helgen 6-8. september er det duket for årets Høstmarked i Hemsedal, en helg fullspekket med håndverk, smakfulle delikatesser, og spennende aktiviteter for hele familien. Det blir bruktsalg av både utstyr og klær, barnas loppemarked, Olabilløp og andeløp i Tørimsåne.

Som prikken over i’en kommer Joakim Solbakken og holder konsert midt på dagen og på kvelden kan du bli med på Skalldyraften på Hemsedal Café, hvor du kan nyte sjømat i verdensklasse, midt i fjellheimen. Les mer om Høstmarkedet her.

Fyri Trail Run

Er du klar for å utfordre deg selv? Fyri Trail Run går av stabelen den 19-22. september. Det er nordisk finale i Golden Trail National Series og du kan velge mellom tre ulike distanser. Dette løpet er en unik måte å oppleve naturen på samtidig som du får en fantastisk løpeopplevelse. Les mer om Fyri Trail Run her.

Ta høstferien i Hemsedal

Høstferien i Hemsedal byr på noe for alle, enten du søker spenning eller avslapning. Delta på den smakfulle Matfestivalen på Skarsnuten, hvor lokale råvarer blir tilberedt med kjærlighet, eller ta en tur på sykkel i Hemsedal Rides. For de som ønsker å kombinere aktivitet med avkobling, er det også muligheter for å spille padel på Fyri eller nyte en dag i pool club.
Vil du har tips på høstferie og hvilken muligheter du har i Hemsedal, klikke deg inn på vår artikkel her.

B0043145
Skarsnuten Spa

Høsthelger: Ta en pause fra hverdagen

Gjør høsthelgene spesielle med en tur til Hemsedal. Hva med å unne deg selv en dag på Skarsnuten Spa, hvor du kan slappe av med behandlinger som får stresset til å smelte bort? Eller kanskje du foretrekker å utforske de mange stiene til fots eller på sykkel? Uansett hva du velger, er Hemsedal stedet å være. Les mer om høsthelgene i Hemsedal her.

Høsten i Hemsedal er en tid hvor du kan oppleve det beste av hva fjellene har å tilby. Fra spennende arrangementer til avslappende stunder, det er alltid noe å gjøre. Så hvorfor vente?

Planlegg ditt høsteventyr i Hemsedal i dag! Se alle aktiviteter i Hemsedal her.