Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Harahorn Fjellgård

903f95b2770f2aa4cf596488ed78de76 1

En kongsgård høyt til fjells Harahorn stod ferdig vinteren 1992 med 14 bygninger og 34 gjesterom. Noen av husene er restaurerte Hallingstuer - andre fra vår tid, men utformet med respekt for det opprinnelige.

Vi ønsker dere velkommen til oss både for korte og lengre opphold.

I disse tider er Harahorn et fantastisk sted å bo. Våre rom er fordelt på hytter og man bor særdeles godt uten noe videre smittefare.

Beliggenhet og bygninger

Våren 1995 ble Harahorn utvidet med hyttene Syningen og Tinden, slik at vi nå har 34 gjesterom, med sengeplass til 75. I 1996 ble det bygget en kopi av de gamle stavkirkene som ofte stod på storgårder i tidligere tider, og med dette kapellet er “kongsgården” fullstendig.

Hotell og hytter i Hemsedals flotteste fjellområder
Vi har ønsket å skape et vakkert sted - en kongsgård - høyt til fjells i pakt med det beste i norsk byggeskikk og kultur. Dette kommer til uttrykk både i de materialer som er valgt - tre, stein og torv - og i plasseringen av bebyggelsen i terrenget. Innendørs finner du antikviteter kombinert med nye, vakre møbler. Alle rommene og stuene er gitt et eget særpreg ved bruk av ulike tekstiler, farger og kunst. Det er lagt vekt på at alle tenkelige krav til komfort skal være oppfylt. Du skal føle at du er på din egen private hytte - bortsett fra at du verken må bære ved, vaske eller lage mat - med mindre du selv vil.

Ekte norskt fjelltun
Fjelltunet vårt er bygget i rustikk norsk arkitektur med et gjennomgående fokus på norsk og naturlig fjell. Som skapt for å finne inspirasjon, ro og kreativitet.

Kulinariske nytelser
Fjellet gjenspeiles også i det gastronomiske. Grytene styres av Jørgen Kolderup som vektlegger norske smaker av fjell. Og sammen med han er vi er stolte av å presentere våre nye stjernekokker Harald Hamre og Trine Kaspara Hamre, et par med utrolig bra og lang erfaring fra stjernerestauranter i Norge og utland. Reinsdyr som har beitet i nærheten, fjellørret fra vann i Hemsedal, selvplukkede multer, krekling og tyttebær, gran- skudd, mose og mange andre rene og naturlige smaker av fjell, bærer grunnlaget for Harahorns ekslusive kjøkken.

Perfekt oppholdssted for bedrifter
Harahorn kan brukes til møter, seminarer, idédugnader, prosjektarbeid, forhandlinger, samvær med kunder

Og ikke minst som “bedriftshytte” hvor ansatte og deres familier og venner sammen kan hygge seg og hente inspirasjon og overskudd. Vi har sett hvordan Harahorn virker på menneskene som kommer hit, og er sikre på at Harahorn bidrar til utvikling av en bedriftskultur som skaper, kreativitet, arbeidsglede og samhold.

@harahorn.hemsedal


Cp3 BW Gl Keh H
Co4 Xwhe Kdf M
Co13 Nxq9 MO
Cosw V2k K Vrf
Cn v R Esq Eg
Cnzvxc6 Kpys