Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Harahorn Fjellgård

HARAHORN Joel Hypponen 46

En kongsgård høyt til fjells Harahorn stod ferdig vinteren 1992 med 14 bygninger og 34 gjesterom. Noen av husene er restaurerte Hallingstuer - andre fra vår tid, men utformet med respekt for det opprinnelige.

HARAHORN Joel Hypponen 38

Vi ønsker dere velkommen til oss både for korte og lengre opphold på Harahorn .

Beliggenhet og bygninger

Våren 1995 ble Harahorn utvidet med hyttene Syningen og Tinden, slik at vi nå har 34 gjesterom, med sengeplass til 75. I 1996 ble det bygget en kopi av de gamle stavkirkene som ofte stod på storgårder i tidligere tider, og med dette kapellet er “kongsgården” fullstendig.

Hotell og hytter i Hemsedals flotteste fjellområder
Vi har ønsket å skape et vakkert sted - en kongsgård - høyt til fjells i pakt med det beste i norsk byggeskikk og kultur. Dette kommer til uttrykk både i de materialer som er valgt - tre, stein og torv - og i plasseringen av bebyggelsen i terrenget. Innendørs finner du antikviteter kombinert med nye, vakre møbler. Alle rommene og stuene er gitt et eget særpreg ved bruk av ulike tekstiler, farger og kunst. Det er lagt vekt på at alle tenkelige krav til komfort skal være oppfylt. Du skal føle at du er på din egen private hytte - bortsett fra at du verken må bære ved, vaske eller lage mat - med mindre du selv vil.

Ekte norskt fjelltun
Fjelltunet vårt er bygget i rustikk norsk arkitektur med et gjennomgående fokus på norsk og naturlig fjell. Som skapt for å finne inspirasjon, ro og kreativitet.

Perfekt oppholdssted for bedrifter

Harahorn kan brukes til møter, seminarer, idédugnader, prosjektarbeid, forhandlinger, samvær med kunder

Og ikke minst som “bedriftshytte” hvor ansatte og deres familier og venner sammen kan hygge seg og hente inspirasjon og overskudd. Vi har sett hvordan Harahorn virker på menneskene som kommer hit, og er sikre på at Harahorn bidrar til utvikling av en bedriftskultur som skaper, kreativitet, arbeidsglede og samhold.

@harahorn.hemsedal


C8 Ej V Zt Xt4
C7 a Y6 Ls G9 T
C73r IH Nw ME
C7yq2 Yf Ki5o
C3g GA Xyit7 S
C3 Yk R Onqi Rq