Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
proHemsedal er et ny oppstartet booking - og salgsselskap. Bak satsningen er gründerne Andreas Tangberg , Astrid Khile Jordan og Karin Follesø . Alle tre ble permittert som følge av covid-19 og fikk dermed et påskudd til satsingen de hadde snakket om i lang tid. De har alle tre lang fartstid gjennom reiselivet i forskjellige stillinger.
Inger Hutchinson
3 min
Oppdatert 26 juli 2021

Jeg tok en prat med Andreas Tangberg som er markedssjef i proHemsedal og han fortalte meg at de tre gründerne ofte erfarer at små bedrifter ikke har økonomi til å ha et profesjonelt salgsapparat rundt seg. Forretningsideen til proHemsedal er å tilby dette som en tjeneste og de skal være bindeleddet mellom reiselivsbedrifter og kunder på privat- og bedriftsmarkedet.

De ønsker og jobber hardt for å være det oppsøkende salgsteam for hoteller, restauranter og aktivitetsbedrifter i Hemsedal. De er tydelige på at Hemsedal har mer å tilby enn mange er klar over og jobben deres vil være å skreddersy opplegg for gjestene ut fra deres behov og forutsetninger.

Noe som er litt annerledes med proHemsedal enn andre bookingselskap vi kjenner, er at et av satsningsområdene er å tilby hytteutleie for de som ønsker å oppleve det lille ekstra gjennom en unik personlig service. Når gjesten sjekker inn på hytta, skal gjesten få den samme opplevelsen som de får når de sjekker inn på et hotell. Om gjesten ønsker det, kan de ordne med både for eksempel frokost levert på hytta, massasje og unike opplevelser. Her er det få begrensninger.

proHemsedal holder til i lokaler på Rampa kjøpesenter, så ønsker du å ta en prat for å høre om mulighetene så er det bare å stikke innom. Du er alltid velkommen inn til en kaffe og en hyggelig prat, enten du er hytteeier som vurderer å leie ut din hytte gjennom proHemsedal eller rett og slett bare er nysgjerrig på nysatsingen.

Vi gleder oss til å følge proHemsedal videre. Lykke til til en fin gjeng.