Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Nyheter Hemsedal Sommer
Av: Hanne
2 min
Oppdatert 13 oktober 2023

Ny rød terrengsykkelsti åpner sommeren 2023 –"Sentrumstien"

Dette er en sti med mange naturlige elementer som er for den erfarne syklisten. Den slynger seg ned fjellet mot Fyri Resort og Tottelia Rides. Her er det mange kule svinger, doseringer og hopp og du kan innimellom velge om du tar den vanskeligere eller enklere alternativet så både råe syklister og viderekomne kan sykle sammen og ha det moro på sin egen nivå.

VY Buss og tog Hemsedal
Reis enkelt til Hemsedal i sommer. Nå kan du la bilen stå og starte allerede ferien når du setter deg på toget. Slapp av og nyt togturen, når du kommer fram til Gol stasjon, tar shuttlebussen deg videre til Hemsedal. Dette gjelder for alle togavgangene fra Oslo og Bergen- unntatt nattoget.

Food Truck Festival:
På Fýri Resort torsdag 25. mai til lørdag 27. mai kan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks. Det kommer food trucks som representerer alle mulig smaker fra Norden og Verden.

Fyri Resort lanserer Nordens største terrengløp:
Sammen med Salomon utvider boutiquehotellet i Hemsedal, Fýri Resort, sitt opplevelsestilbud og lanserer Nordens største terrengløp i fjellomgivelser. Meld deg på og kjemp om store pengepremier.

Fyri Resort Sportsklubb
Ett nytt tilskudd til Fyri familien er Fyri Sportsklubb, ett aktivitetssenter med padle-bane, sportsbutikk, utleie av utstyr, ny restaurant/kafe ved navn Rambler.

Datoer som er verdt å få med seg:

25.-27. mai Food Truck festival Fyri Resort
1. juli Sommerheisen åpner
15. juli Stølsrock med bla Ingebjørg Brattland på plakaten
19. august Aim Challenge
8.-10. september Høstmarked
14.-17. september Fýri Trail by Salomon


Fyri Sports Club
Foto: Fyri Resort