Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Velkommen til sesongsavsluttning i Hemsedal
5 min
Oppdatert 28 april 2023

Hemsedal runder av vintersesongen med stil og inviterer skientusiaster og Hemsedalsvenner til den tradisjonelle avslutningshelgen, 29.-30 april med herlig skikjøring, konserter og konkurranser.

Hemsedal skisenter

Hos SkiStar Hemsedal kan du nyte flott skikjøring og lek i parkene helt frem til 1. mai. Skisenteret holder åpent fra kl. 09.00-16.30.

På lørdagen kan du bli med på Splash ved Fjellkafeen, dette er kanskje årets morsomste "konkurranse" der du står på ski eller brett over ett stort vannbasseng. Personen som har det kuleste eller beste trikset vinner, og alle kan være med. Påmelding på plass mellom kl. 11-12:45. Konkurransen starter kl. 13:00.

Skipass kjøper du på forhånd via SkiStar appen eller ved en automat ved en av parkeringene. Se mer på Skipass.

Solheisen skisenter i Grøndalen

I Solheisen kan alle snowboardere bli med på Bang Slalom med Mikkel Bang som en av arrangørene. I Bang Slalom konkurrerer både kjente snowboardkjørere og morgendagens stjerner. Skipass kjøper du direkte hos Solheisen. Bang løypa er åpen for alle å kjøre på søndag og mandag.

På lørdagen blir det After Bang på Solstua med liveband - 444.

Solstua og Harahorn hotell holder åpent og tilbyr nydelig mat hele helgen.

Afterski, festival og matscenen

Skistua avslutter sesongen på Hemsedal Winter Finale med konserter med artister som Staysman, Staut, Max Volym og Thomas Giebelhausen

Stavkroa har All In Seasonender med Sash på scenen fredag og Matoma på lørdagen. Resident DJ Micke er på plass som vanlig på afterskien.

Alle restauranter holder åpent og ønsker deg velkommen til årets siste vinterservering.

Tilbud på restauranter

Fjellkafeen får alle sesongkortholdere og deltakere på Splash 25% rabatt.

Hos Lodgen Spiseri tenner de grillen og vi nyter solen og grillmat på uteplassen. Husk om du ønsker å spise på kvelden så må du booke bord. Lodgen har 30% rabatt på hele lunsjmenyen bruk koden Final30 - gjelder lørdag og søndag fra 11:00-15:00.

Overnatting

Ønsker du å bo på hotell, leilighet, hytte eller telt? Alle muligheter finner du på våre ovenattingssider, booker gjør du direkte med aktøren.

Super deal på Harahorn Hotell helgen 21-23.4 - 2netter for 2 personer med 2 frokost og 2x 3 retters for 4999,-
Avsluttningshelgen 28-30.4 får du 10% på hytteleie. Booking via epost booking@harahorn.no

Velkommen til sesongavslutning