Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Fjellbryllup på Huso Lodge & Farm

Huso Barn Wedding September 23 3
Wedding photo 1
Wedding photo 4
Wedding photo 3
IMG 7409
IMG 7408

Huso Lodge & Farm tilbyr en unik og eksklusiv ramme for bryllupet ditt med 2- og 3-netters pakker for opptil 130 gjester i naturskjønne omgivelser. Våre eventyrlige bryllupslokaler er vertskap for romantisk herregårdsbryllup og rustikk låvebryllup i kombinasjon med “bli-kjent fest” i en røff Vikinginspirert Høvdinghall og en hinsides nattklubb i en “underjordisk” gamme. Vi skreddersyr bryllupspakken din og planlegger og hjelper deg på den viktigste dagen i livet ditt.

På Huso Lodge & Farm tilbyr vi to typer bryllupsfester på lørdagsettermiddag: herregårdsbryllup og låvebryllup.

Herregårdsbryllup i Gildehallen
Herregården
er bygget i sveitserstil fra begynnelsen av 1900-tallet og kombinerer bonderomantisk stil fra Hallingdal med sveitserstil/dragestil. Herregården, et vitnesbyrd om nasjonalromantikken, danner et romantisk bakteppe for en uforglemmelig feiring for opptil 100 gjester..

Låvebryllup
Den historiske låven
på gården har stor takhøyde og er vår rustikke bryllupslokale for sommerhalvåret. Den nennsomt restaurerte trekatedralen har plass til 130 gjester og en romslig utendørsterrasse med storslått utsikt over dalen.

Les mer om våre eventyrlige bryllupslokaler på våre websider.

Program for helgen
For både herregårdsbryllup og låvebryllup tilbyr vi “bli-kjent fest” i Høvdinghallen på fredagen - rundt en åpen ildgrop og langbord med stearinlys - perfekt for å dele historier som rører, skaper latter og binder vennskapsbånd.

Lørdagsnatt går festen under jorden i vår spektakulære Nøkkendom med fascinerende lys og dype rytmer inn i de sene timer. Bryllupshelgen avsluttes med en langsom og smaksrik farvel-brunch i Gildehallen på søndag.

Innkvartering kan gjøres på storhytter og/eller i nyoppussede familieleiligheter.

Les mer om vårt program for helgebryllup på våre websider.

@huso.lodge


C1 Cbx0x NW Zx
Cz8s XOU Kna Y
Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F