Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Fjellbryllup på Huso Lodge & Farm

Huso Barn Wedding September 23 3
Wedding photo 1
Wedding photo 4
Wedding photo 3
IMG 7409
IMG 7408

Huso Lodge & Farm tilbyr en unik og eksklusiv ramme for bryllupet ditt med 2- og 3-netters pakker for opptil 120 gjester i naturskjønne omgivelser. Våre eventyrlige bryllupslokaler er vertskap for romantisk herregårdsbryllup og rustikk låvebryllup i kombinasjon med “bli-kjent fest” i en røff Vikinginspirert Høvdinghall og en hinsides nattklubb i en “underjordisk” gamme. Vi skreddersyr bryllupspakken din og planlegger og hjelper deg på den viktigste dagen i livet ditt.

På Huso Lodge & Farm tilbyr vi to typer bryllupsfester på lørdagsettermiddag: herregårdsbryllup og låvebryllup.

Herregårdsbryllup i Gildehallen
Herregården er bygget i sveitserstil fra begynnelsen av 1900-tallet og kombinerer bonderomantisk stil fra Hallingdal med sveitserstil/dragestil.

Låvebryllup
Den historiske låven på gården har stor takhøyde og er vår rustikke bryllupslokale for sommerhalvåret. Skyvedører kan åpnes for storslått utsikt over dalen. Les mer om låven på våre hjemmesider: https://husolodge.com/no/events/historic-barn-venue/.

Program for helgen
For både herregårdsbryllup og låvebryllup tilbyr vi “bli-kjent fest” i Høvdinghallen på fredagen - rundt en åpen ildgrop og langbord med stearinlys - perfekt for å dele historier som rører, skaper latter og binder vennskapsbånd.

Lørdagsnatt går festen under jorden i vår spektakulære Jorddom med fascinerende lys og dype rytmer inn i de sene timer. Bryllupshelgen avsluttes med en langsom og smaksrik farvel-brunch i Gildehallen på søndag.

Innkvartering kan gjøres på storhytter og/eller i nyoppussede familierom.

Les mer om våre eventyrlige bryllupslokaler her@huso.lodge


Cz8s XOU Kna Y
Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F
Cvk TC Hh K8l Y