Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Åpning 3. feb kl 16

Fotoutstilling «Tinderangel»
Fýri Sports Club

Hurrungane 0874
DSC6204 copy
Smaatindan2 0155
Segla 1584

Fra 3. februar kan du se salgsutstillingen «Tinderangel» hos Fýri Sports Club i Hemsedal.

Utstillingsåpning er lørdag 3. februar kl 16:00.
Bildene pryder veggene i begge etasjer av Fýri Sports Club frem til 6. mai. Åpnet alle dager fra 09:00 til 19:00.

«Tinderangel» viser storslagne fjellmotiver av fotograf Hans Kristian Krogh-Hanssen.

Krogh-Hanssen er en av landets mest anerkjente fjellfotografer, og med flere tiår bak kamera i både norske og utenlandske fjell, har han flere store publikasjoner og merkevarer på kundelisten.

Gjennom alle årene i fjellet har han utviklet et særegent og kunstnerisk uttrykk fra disse spektakulære omgivelsene. Bilder tatt midt iblant ville og utilgjengelige tinder som mange av oss betrakter på avstand, men aldri får muligheten til å reise inn i.

Rene linjer og naturlige fargepaletter preger fotografiene. Det å være på rett sted til rett tid, samt vente ut perfekte forhold, er spesialiteten hans.

‑ Målet mitt er å vise naturen i pakt med folket som ferdes der. Mine utstillingsbilder viser sekunder av harmoni. Sekunder av utallige timer med planlegging, svette, tårer og turglede. Veldig få av bildene mine blir kurert til kunstfoto, så det er med spenning og takknemlighet jeg viser noen av dem hos Fyri Sports Club nå i vinter, sier Krogh-Hanssen.

Selv om han nå reiser Norge og verden rundt på ski og med kamera, har han et spesielt forhold til Hemsedal og tilbringer mye av fritiden her sammen med familie og venner.

- Det føles veldig riktig for meg å ha utstilling i Hemsedal. De første gode puddersvingene jeg hadde i mitt liv var her, og det har blitt mange siden den gang. Både her og andre steder. For meg er likevel Hemsedal og totalopplevelsen av å være her noe helt unikt, sier han.

@kroghphoto


C23 C Do LK2 UZ
C2 Uw Hs3 Ktyl
C0o1 F Ev K4b1
Czlpb6eq91 L
Cpy Ao Wnqt7 K
Cn Hi O Hjhc5 V

@fyriresort


C35o QQIM rx
C30 D t1 Ifl A
C3pw9 Th Ip GZ
C3imm Ji Ld Gd
C3d MN0 Z La1j
C3 Xn1voo Nk A