Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Hemsedal Rides - High Line

Vanskelighetsgrad:
Lengde: 2.3km
Varighet: 0t
Høydemeter: 70m

Bilder

Highline
Highline
Utsikten
Utsikten
Broadway
Broadway
Highline
Highline
Highline
Highline
Fjellkafeen med mer
Fjellkafeen med mer

Oversikt

For å komme til High Line starter du på Broadway som er en enkel grønnmerket bred flerbruksti som går frem til Utsikten. Her fortsetter stien High Line som er den blå stien som svinger seg oppover før du setter utfor tilbake mot heisen. 

Teknikk
Erfaring
Høyeste punkt
1174m
Laveste punkt
1111m
Start koordinater
60.848311, 8.511517

Beste måneder

jan
feb
mar
apr
Mai
jun
jul
aug
sep
Okt
nov
Des

Hvordan komme seg frem

Hemsedal rides ligger i Hemsedal Skisenter. Kommer du med bil tar du av på rv. 52 mot Hemsedal skisenter. Starten er ved stolheisen Hollvin Ekspress. 

Parkering

Finnes mange parkeringsplasser hos SkiStar Hemsedal. Her kan du også lade din el-bil. Se skistar.com for mer info.

Tips

Få med deg gapahuken ved Utsikten, her sitter du på toppen av fossen til Sollaustbekken og nyter utsikt over Hemsedal.

Beskrivelse

Hemsedal har fått to nye stier, de heter Broadway og Highline og starter på toppen av stolheisen Hollvin Ekspress. Her er det stier som har fantastisk utsikt og tar deg ut på fjellet. Rundturen er 2 km lang og er delt mellom en bred flerbruksti og en svingete blå sykkelsti. Her kan hele familien kose seg og man kan trille barnevogn eller kjøre på sparkesykkel ut til utsiktspunktet ved Sollaustbekken. Her er det bygget en flott bru og en gapahuk der du kan nyte nistepakken. 

Den blå stien Highline starter ved Utsikten og slynger seg langsamt oppover fjellet mot Totten for at etter Solaustbekken vende nedover igjen med litt humper og annen moro langs stien tilbake til starten. 

Du kan velge om du sykler den som en rundtur eller å gå kun Broadway frem og tilbake, alternativt gå ned sentrumsløypa eller ta en sti opp til Topp20 toppen Totten.