Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Vi ønsker at alle skal få bruke fjellene i Hemsedal, og vi ser at stadig flere drar ut på tur. Dette kan skape noen utfordringer, spesielt i forhold til parkering på de mest "kjente" plassene.
Henriette
2 min
Oppdatert 16 februar 2023

Vi ønsker derfor at en: - Parkerer på anvist sted på en måte som gjør at flest mulig får plass.- Pass på å ikke parkere langs veier eller andre steder som hindrer brøyting, nyttekjøring og utrykningskjøretøy- Parkering er som regel avgiftsbelagt, enten med bom/bomkasse eller elektronisk betalingsløsning/vipps. Betalingen dekker brøyting og tilrettelegging - noe vi skifolk nyter godt av.

Videre er det vanlig skikk og bruk som gjelder. Mange av turene går i nærheten av gårdsbruk, støler med innmark gjerder og grinder. Vennligst legg spor i god avstand til hus og andre bygninger - lukk igjen grinder, ikke tråkk ned gjerder.Urørt snø er ferskvare og et knapphetsgode! Legg sporene dine, både opp og ned, med tanke på at flere skal få oppleve det samme som deg.

Og til slutt: Husk å sjekk værvarsel og skredfare! Velg ferd etter evne og sørg for at du tar bevisste valg som gjør at du kan oppleve det du ønsker i dag også i morgen. Ved ulykke må turfølget være forberedt med gode ferdigheter og riktig utstyr.

Vis bilde og plakat som pdf

TOPPTURER I HEMSEDAL