Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Stolpejakten kommer til Hemsedal i sommer. Om ikke lenge kan du dra på stolpejakt her også.
av Hanne
1 min
Oppdatert 15 mai 2024

Stolpejakten i Hemsedal går ut på å finne stolper som er strategisk plassert rundt omkring i vår vakre kommune. Deltakerne kan registrere stolpebesøk på papir, via nettsiden eller ved å bruke app. Målet er å aktivisere både unge og gamle, uansett funksjonsevne, og gi alle en morsom og engasjerende måte å utforske Hemsedal på.

Området stolpene vil bli plassert ut er; sentrum, Fiskum, Totteskogen, heisen, Hulbak og Steget.

Stolpejakten er et gratis tilbud. Kart og info vil være tilgjengelig flere steder i Hemsedal.

Mer info om stolpejakten kommer fortløpende!


Slik foregår stolpejakten

For å delta trenger man først å skaffe seg et kart som viser plasseringen av stolpene. Dette kartet kan være tilgjengelig enten i fysisk form eller som en del av en mobilapplikasjon som kan lastes ned gratis fra Google Play eller AppStore. Deretter er det bare å dra ut og begynne jakten. Stolpene er markert med forskjellige vanskelighetsgrader, slik at deltakerne kan velge ruter som passer deres ferdighetsnivå.


Når man finner en stolpe, registreres den enten elektronisk ved å skanne QR-koden med appen eller manuelt ved å notere koden på kartet. Registreringen gir deltakerne oversikt over hvilke stolper de har funnet, og hvor mange som gjenstår. Dette kan gjøres enten direkte på kartet eller via en nettportal, og det krever enkelt opprettelse av en gratis konto.