Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Nå kan du simpelthen få Hemsedal rett i lomma. Destinasjon Hemsedal lanserer Hemsedal appen med turtips, vandring, sykling, restauranttips og mye mer.
Av: Hanne
2 min
Oppdatert 14 juni 2023

Med en app kan vi tilby en papirløs og bærekraftig opplevelse i fjellene. Ved å lansere denne innovative appen tar Hemsedal et viktig steg mot å redusere miljøpåvirkningen og samtidig gi besøkende en mer praktisk og bærekraftig løsning.

Appen er med på å gi deg en unik opplevelse av fjellene og naturen. Den tilbyr omfattende informasjon om sykling, vandring, aktiviteter, historiske ruter, restauranter og kart. Med Hemsedal rett i lomma, kan du nå enkelt finne ut hvor du vil gå på tur og hva du kan finne når du er i Hemsedal.

Man kan utforske Hemsedal på en ny måte, enten du er på sykkel, til fots eller på ski. Med informasjon om aktiviteter, restauranter og historiske ruter, kan du få en helhetlig opplevelse av hva Hemsedal har å tilby.

Ved å bruke det allerede etablerte og internasjonale Outdoor Active-systemet som plattform, kan vi tilby nøyaktige og oppdaterte kart og ruter, samt informasjon om værforholdene i området. Dette gjør det mulig for besøkende å planlegge sine utendørsaktiviteter på en trygg og pålitelig måte.

En annen viktig faktor, er at appen er tilgjengelig på to språk: norsk og engelsk. Vi ønsker å være vertskap for alle besøkende, uansett hvilket språk de snakker. Ved å tilby appen på flere språk, sikrer vi at alle kan dra nytte av den informasjonen som tilbys.

Appen vil være tilgjengelig fra i dag 8. juni og kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play.

Last ned Hemsedal-appen i dag, og opplev fjellene på en mer bærekraftig og praktisk måte!

Med Hemsedal rett i lomma, kan du nå enkelt finne ut hvor du vil gå på tur og hva du kan finne på når du er i Hemsedal.
IMG 8341