Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Hei, adrenalinfrelste skientusiaster!
Av: Hanne
2 min
Oppdatert 17 oktober 2023

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å skru opp spenningen for årets råeste skirace i Hemsedal. Vi er så klare for å se både gamle og nye ansikter på startstreken lørdag 9. mars 2024.

På søndag 15. oktober kl. 09:00 braker det endelig løs med påmeldingen til Hemsedal Up N' Down 2024. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder her, så du bør være kjapp med påmeldingen. Uansett om du er en rå racer, en lovende junior eller en som vil ha det gøy, er dette racet for deg.

Du kan melde deg på i racingklassen eller hyggeklassen. Det er tid for å utfordre deg selv og dine venner i et ras av heisoppkjøringer og herlige nedkjøringer, som tar deg over de tre høyeste toppene i Hemsedal Skisenter. Men husk, du må ha et team! Du kan delta med et lag på 2-3 personer, og du kan velge mellom dame-, herre- eller mixklassen. Så grip tak i dine ski-buddies og begynn treningen.

Vi ses på startstreken lørdag 11. mars 2024. For mer informasjon om løpet og løypa, sjekk ut nettsiden vår på www.hemsedalupndown.com. Dette blir episk!

Følg oss på facebook

Hilsen crewet i Hemsedal Up N' Down
Anneli, Katarina, Kristina, Hanne & Richard