Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Nå lanseres Hemsedal sporthotell i Hemsedal sentrum. Hotellet vil bestå av i alt 57 hotellrom/ studioleiligheter, samt fellesarealer med treningsrom og velværeavdeling. Det vil også være muligheter for å arrangere møter og konferanser i disse omgivelsene.
Av Katarina
2 min
Oppdatert 14 september 2021

Hemsedal Sporthotell vil bli et moderne leilighetshotell med svært sentral beliggenhet midt i Hemsedal sentrum der man etter dagens aktiviteter vil sette pris på den urbane beliggenheten med enkel tilgang til en rekke tilbud. Du kan nyte den friske fjelluften fra hotellets solrike terrasse, eller innta peisestuen med en varm kopp fra kaffebaren. Det vil også legges til rette for mulighet til å arrangere møter og konferanser.

Garasjeanlegget er bygget for aktive dager på fjellet med god klaring, selv for store biler med skiboks. Kjører du elbil, kan du benytte deg av de gode lademulighetene som er disponible for beboere ved Hemsedal Sporthotell. Ønsker du å ankomme Hemsedal Sporthotell uten bil, planlegger hotellet muligheten for at du kan leie elbil på stedet.

Hotellet vil bestå av totalt 57 studioleiligheter, hvorav 25 legges ut for salg. Hotellkonseptet er basert på at studioleilighetene seksjoneres og selges med tilbakeleieavtale. Seksjonseier har da eksklusiv bruksrett til studioleiligheten og kan i tillegg bruke øvrige fasiliteter på hotellet. De studioleilighetene som til enhver tid ikke er i bruk av seksjonseier, blir brukt i hotelldriften. Seksjonseier får 40% av hotellets rompris ved utleie, utbetalt på månedlig basis.

Les mer om prosjektet på hemsedalsporthotell.no

Witor sporthotell hotelrom V2 3destate no
Hemsedal sportshotell
Velvære
Velvære på Hemsedal sportshotell