Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren

Fjellmegleren

Din lokale eiendomsmegler med kontor i Hemsedal sentrum. Vi formidler kjøp og salg av bolig, fritidsleiligheter, hytter, tomter, prosjekter og næring i hele Hemsedal.

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren er Hallingdals største bolig- og hyttemegler gjennom 10 år med sterk forankring i lokalmiljøet.

Våre meglere er lokalkjente og bor i områdene de jobber, slik skaper vi lokalt tilpassede meglertjenester med god rådgivning for kjøper og selger.

EiendomsMegler1 Fjellmegleren Hemsedal har i dag 7 ansatte. Med vår lokalkunnskap og tilstedeværelse på plass i Hemsedal, sikrer vi rask og god oppfølging for både selger og kjøper.

Prosjektmegling

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren er ledende i regionen på prosjektmegling og bistår utbygger i alle ledd - fra planlegging til markedsføring og salg.

Noen av prosjektene vi jobber med:
Skarsnuten 905
Fjellandsbyen Hemsedal
Totten Lodge
Skigaarden
Fridalen Hemsedal
Storevatn
Alpelia Hemsedal
Fjellnest

Finansiering

Gjennom vår eier, SpareBank 1 Hallingdal Valdres, kan du få tilbud på forsikring, finansiering og økonomisk rådgivning. Sparebank 1 Regskapshuset kan bistå med regnskapstjenester, rådgivning innen skatt, moms, arv/skifte, etc. Du finner bank, regnskap og eiendomsmegler under samme tak, vis a vis Hemsedal Turistkontor i Hemsedal sentrum.