Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Yoga Hemsedal, som tidligere het Lynx Well, har denne sommeren relansert med nytt navn og nye tilbud.
Av Kristina
1 min
Oppdatert 16 juli 2021

Yoga Hemsedal holder til midt i Hemsedal sentrum på Skogstad hotell. Her finner du timer som passer alle nivåer, enten du vil prøve yoga for første gang eller er en praktiserende yogi. Drømmer du om en deilig massasje for slitne muskler etter en lang fjelltur, er også Yoga Hemsedal stedet å besøke.

En unik nyhet hos Yoga Hemsedal denne sommeren er Mindful hike & yoga. Dette er en helt spesiell opplevelse som byr på både fjelltur og en rolig økt med yoga ute i Hemsedals vakre fjell.

Ellers på timeplanen i sommer finner du mange ulike timer hver uke, så her er noe å velge i uansett hvilken type yoga du ønsker. Med Feel good yoga får du den beste starten på dagen. Eller om du har hatt en aktivitetsfylt dag er kanskje Slow flow yoga på slutten av dagen timen for deg.

Rebecca, Tine og Lindsay er alle sertifiserte og erfarne yogalærere. De ønsker å inspirere og veilede i sine timer, og har stor fokus på å styrke både kropp og sinn gjennom ulike asanas, som yogastillingene kalles, samt tilstedeværelse og å finne ro i seg selv. Kjenn pulsen pumpe på Power yoga, fokuser på samspill mellom pust og bevegelse i Vinyasa eller sett pris på faste mønster i Ashtanga yoga. Trenger du å finne roen helt, få strukket ut og åpnet opp en stiv kropp, gjør rolige Yin yoga der hver stilling holdes over lengre tid underverker.

I tillegg tilbyr Yoga Hemsedal «yoga on demand» for både private og bedrifter. Det kan være en privattime, sammen med venner, familie eller kollegaer. Yoga Hemsedal skreddersyr timen tilpasset dine ønsker og behov. De kommer hjem til deg på hytta om du ønsker det, kanskje uteyoga frister nå på sommeren eller i Yoga Hemsedals innbydende yogastudio.

Yoga Hemsedal ønsker deg varmt velkommen! Les mer og sjekk ut timeplanen på deres nye nettsidene yogahemsedal.com.

Yoga Hemsedal