Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Destinasjon Hemsedal ønsker Dalo Fjellgård velkommen til vår samling av unike fjellopplevelser. Her kan du bland annet bli med på Åpen gård og eksklusiv alpakka-vandring i naturskjønne omgivelser.
Av: Katarina
2 min
Oppdatert 14 mai 2024

Velkommen til Åpen gård Dalo Fjellgård – Et nytt medlem i Destinasjon Hemsedal!

På den idylliske gården Dalo på Øvre Hemsedalsveg 1166, åpner Marthe og Espen dørene for et sjarmerende "Åpen gård"-opplegg som vil fenge både store og små i sommer og høst.

Når du besøker gården kan du se frem til en dag fylt med dyrekos og fantastisk natur, her kan du hilse på alpakkaer, minigriser, påfugler, høner, kalkuner, hunder, katter, kaniner og koppelam. Gården tilbyr også en spesiell opplevelse med guidet alpakka-vandring. Her kan gjestene komme tett innpå disse majestetiske dyrene og nyte en fredelig tur på ca 1 kilometer gjennom jorder, stier og skog.

Etter vandringen kan besøkende slappe av ved bålpannen i den gamle stallen, hvor det serveres kaffe, kakao og vafler. Det er også mulig å grille medbrakt mat, og skape varige minner sammen med familie og venner.

Alpakka
Bli med alpakka på tur
Påfugl
Påfugler bor det også her
Hund høst
Høsttur med Huskies

Inngangsprisen er 120 kr per person, med gratis adgang for barn under to år. Dalo Fjellgård ber gjester om å la egne kjæledyr være hjemme for å sikre en trygg og hyggelig opplevelse for alle.

Fra høsten 2024 utvider Dalo Fjellgård tilbudet ytterligere med hundekjøring, tilgjengelig både på høst- og vinterstid. Dette spennende nye tilbudet vil tillate gjester å kjøre sitt eget hundespann, og ingen tidligere erfaring er nødvendig. Opplev spenningen av hundekjøring på vogn om høsten og på slede om vinteren.

Dalo Fjellgård er det perfekte tilskuddet til Hemsedals allerede rike tilbud av opplevelser, og vi ser frem til mange uforglemmelige stunder sammen med dem.

Velkommen til å oppleve fjellivet på sitt beste hos Dalo Fjellgård!

Griser
Velkommen til oss