Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Hver dag

Kanoutleie

Kano 1 med linjer

Å padle kano på fjellvann er en flott naturopplevelse. I Hemsedal kan du leie kano og padle på Vannen med utsikt mot Skogshødn og Lykkja, eller på Fagersetvatnet.

Kano 10 med linjer

Lokasjoner
Hemsedal Fjellsport har kanoer i to ulike vann. (Utstyr plukkes opp og leveres i Klatresenteret ved skisenteret.)

Det ene er Vannen, et nydelig fjellvann på vei mot Lykkja. Vannet har flere små øyer og andre steder en kan gå i land og det er mulig å padle en spennende kanal over til nabovannet Grytetjern. Her er det ofte god badetemperatur. Fra vannet har du fin utsikt mot Skogshorn og Nibbi.

Det andre vannet er Fagersetvannet. Dette ligger i idylliske Grøndalen. Her er det laget en ny badebrygge. Det er fint å padle ute på vannet, inn til sandbanken i neste vann eller hva med å prøve å padle oppover elva opp mot Golfbanen.

Utstyr og henting
Du kan hente utstyr fra kl 10.30 dagen du har bestilt, og så må det må leveres inn før 10.00 dagen for innlevering. For booking samme dag ta kontakt med Hemsedal Fjellsport, tlf +47 942 14 111.

Nøkkel til kano, årer og redningsvest henter du på Hemsedal Klatresenter ved SkiStar Lodge i Hemsedal Skisenter i sommer og høst. Husk å booke på forhånd, du vil da få informasjon om uthenting av utstyr.

Pris for ett døgn
Kano: kr. 550,- inkl. padleårer og redningsvest.

Forhåndsbestill kano her.

Kanopadling med guide
Hemsedal Fjellsport tilbyr opplæring i kanopadling og guiding til de fine stedene å padle. Vi tilbyr alt fra enkle 3-timersturer til heldagsopplegg eller turer over flere dager. Turen legges opp etter deres ønske.
Pris og tid på forespørsel.

@hemsedalfjellsport


C7 UE Clhq Zp S
C50kz6y K Wv9
C5b Zdb Y Kq My
C5 ZCMP5q8g O
C5 Omzuk K6 Yo
C5 Arxm9 KB Pm