Skarsnuten Hotel - Bryllup

Skarsnuten

Arkitektonisk fjellromantikk på Skarsnuten Hotel. Den store dagen fortjener spesielle omgivelser, og et vertskap som virkelig bryr seg om dere. Velkommen.

Bryllup på Skarsnuten

Legg den store dagen til omgivelser som gir en ekstra dimensjon. Fjellet i Hemsedal er vakkert både sommer som vinter, og er en perfekt ramme for deres bryllup. Skarsnuten Hotel byr på en moderne varient av fjellromantikk med sitt stål, tre og glass. Hjertelig velkommen til Skarsnuten Hotel.

Hotellets rene linjer og minimalistiske innredning, innbyr til store fester med familie og venner. Høyt under taket, litt nærmere himmelen, og med en terrasse som gir dere muligheten til å tilbringe store deler av oppholdet ute om ønskelig. Dette gjør Skarsnuten til et tøft, men samtidig fantastisk vakkert sted for å feire den store dagen. Kanskje ønsker dere vielsen på terrassen under åpen himmel, eller hva med å dekke opp til langbord med utebar og musikk langt ut i de sene nattetimer?

På Skarsnuten Hotel reserverer vi hele hotellet for bryllupsfølget, noe som gjør at dere alltid har vår fulle oppmerksomhet.

Vi bistår med hjelp til både planelgging og tips. Våre kokker setter opp menyen sammen med brudeparet og vi avtaler deretter hvilke viner som skal serveres og som komplimenterer maten.

Vi er også stolte av mangfoldet i bygda og hjelper gjerne med å finne opplevelser som passer for dere! Aktiviteter for liten og stor, de sporty eller de som bare kommer for å nyte.

Om brudeparet ønsker tips om fotografer, bordkort, blomster hjelper vi gjerne til med dette!

Ta kontakt for å høre hvordan vi kan legge til rette for deres store dag.

Kontakt

Åpningstider

RESTAURANT

Mandag - Torsdag

Middag: 16.00 - 22.00

Fredag - Søndag

Lunsj: 12.00 - 16.00
Pizza: 12.00 - 18.00
Middag: 18.00 - 22.00 (skjenkestopp 22.00)

Frokost til hotellets gjester alle dager 07.30 - 10.30. Tid bestilles ved ankomst.

Logo hvit uten figur