Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Hemsedal Rides - Tottelia Bike Park - Rød løype

Vanskelighetsgrad
Medium
Lengde
0.2km
Tid
0t
Stigning
2m
Fall
4m
Høyeste punkt
675m
Laveste punkt
671m
Beste tid
jan
feb
mar
apr
Mai
jun
jul
aug
sep
Okt
nov
Des
A til B
Vakker

Den mer krevende sykkelstien i Tottelia Bike Park er denne røde stien. Her er det flere, mer krevende hinder og tekniske partier enn de enklere løypene.

Bilder

Tottelia sykkelpark
Tottelia sykkelpark
Sykkeltur
Sykkeltur

Den røde stien er for viderekommende syklister med gode tekniske ferdigheter. Dette er en sti med krevende hinringer og tekniske partier, som vil utfordre deg som har litt ferdigheter på en god måte. 

Denne stien og løypa stiller krav til at du har en viss grunnleggende forståelse for terrengsykling, og at du har et ferdighetsnivå som gjør at du kan kjøre denne stien. Hvis du er usikker, prøv på en av de lettere stiene og jobb deg opp til denne røde.

Tottelia er en samling av ulike sykkelspor i ulik vanskelighetsgrad som gjør at nesten alle kan finne seg selv en utfordring og ha det gøy. Dette nettverket av løyper gjør at familien kan dra sammen, og nye en fin stopp ved grillplassen, eller ta inn flott natur ved ett av mange utsiktspunkt i Tottelia. 

Dette er den høyeste vanskelighetsgraderte løypa i det totalt 1,7km lange løypenettverket.                                                                                                                

Forfatters anbefaling

Ta det med ro og prøv ut de lettere løypene for å kjenne litt på det, og heller jobb deg opp til denne røde løypa etterhvert.

Utstyr

Bruk hodet, bruk hjelm ;)

Sikkerhetsinformasjon

1. All sykling skjer på eget ansvar

Terrengsykling i naturen er forbundet med en viss risiko.

2. Opptre hensynsfullt og varsomt

Syklisten må unngå å volde skade eller ulempe for andre brukere, miljø og dyreliv. Senk farten når du møter syklister og andre stibrukere.

3. Avpass farten etter forholdene

Ta høyde for egne ferdigheter og uforutsette hendelser. Kjør rolig på første turen og bli kjent med utstyr og stien. 

4. Følg skilting og merking

Sett deg godt inn i sti- og graderingsbeskrivelser. Velg sti etter ferdighetsnivå. Følg anbefalt kjøreretning der dette er gjeldende.

5. Syklisten har vikeplikt

Syklist som kommer bakfra har ansvaret for å unngå kollisjon. Vær særlig aktsom når du kjører inn i eller krysser en sti.

6. Gå ut av stien ved stopp

Stopp aldri på trange eller uoversiktlige steder. Er du til fots i opparbeidede sykkelstier, plikter du å være særlig oppmerksom.

7. Bruk sikkerhetsutstyr

Hjelm er påbudt, og annet sikkerhetsutstyr anbefales. Sørg alltid for at sykkelen er i god stand. Sjekk bremser, dempere og hjul.

8. Ta vare på stien

Unngå unødvendig slitasje. Ikke lås bakhjulet. Naturlige stier er ekstra sårbare og her ferdes også andre brukergrupper. Vis særlig hensyn.

Veibeskrivelse

Hemsedal rides ligger i Hemsedal Skisenter. Kommer du med bil tar du av på rv. 52 mot Hemsedal skisenter. Kjør så inn mot Tottelia.

Parkering

Det finnes mange parkeringsplasser hos SkiStar Hemsedal. Her kan du også lade din el-bil. Se skistar.com for mer info.

Kollektivtransport

Du kan kjøre kollektivt til Hemsedal med buss 360 fra Gol og Vy170 fra Sogndal og Oslo. Fra busstopp må du gå eller sykle i 5 minutter for å komme til Hemsedal rides.