Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Golf Alpin til Huso Lodge - sykkeltur

Vanskelighetsgrad
Enkel
Lengde
2.9km
Tid
0t
Stigning
0m
Fall
196m
Høyeste punkt
759m
Laveste punkt
563m
Beste tid
jan
feb
mar
apr
Mai
jun
jul
aug
sep
Okt
nov
Des
Cross-Country
Vakker
Familievennlig
Kultur/historisk verdi
Botaniske høydepunkt

Denne sykkelturen bærer deg gjennom flott norsk natur, hvor du kan oppleve Huso Lodge med sine nydelige bygninger, og Hemsedal Golf Alpin med golfbaner og rasteplasser! 

Bilder

Huso Lodge
Huso Lodge

Sykkelturen bærer deg forbi Eventyrgården Huso hvor det finnes flotte bygninger, fantastisk natur, Hemsedal Golf Alpin med golfbaner og Eikredammen med en fin rasteplass med toalettmuligheter. Huso Lodge er en nydelig fjellstue omgitt av natur i Hemsedal, Norge, og en severdighet på denne sykkelturen.

 

Sykkelturen er 6km lang, og hele veien er det landskap pekende nedover, som gjør at turen og er passende for de litt mindre, og gir god mulighet til å ta inn den flotte naturen rundt sykkelturløypa. 

 

Utgangspunkt fra Eventyrgarden Huso. Du sykler ned mot høyre, tar en skogsti nedover til Hemsedal Golf Alpin hyttefelt. Ta av til venstre til golfbanen, eller fortsett gjennom hyttefeltet ned til Rv 52, kryss over til Eikredammen og sykle over demningen til Hemsil. Sykle Hemsil tilbake til Hemsedal sentrum (alternativt sykle videre til Gol) om det er ønskelig.

Familievennlig tur men ikke anbefalt med sykkelvogn. Turen er jevnlig nedover, og vil bærer deg over natursti, grus og asfalt. 

 

Opplev nydelig natur, variert terreng og den flotte Huso Lodge med denne sykkelturen!

 

 

Forfatters anbefaling

Ta deg god tid til å ta inn alle de fantastiske inntrykkene denne turen har å tilby av eldre gårdshus, flott norsk natur og mer!

Utstyr

Hjelm :)

Sikkerhetsinformasjon

Husk sykkelhjelm og ha utstyr etter været!

Veibeskrivelse

Med utgangspunkt i sentrum kjører du mot øst til Ulsåk og tar venstre opp Lykkjavegen ved Kiwi. Ta høyre ved skiltet til Huso og fortsett til du kommer til Huso Lodge. Fri parkering ved Huso Lodge.

Parkering

Parkering er fritt frem hos Huso Lodge, eller hvis du ønsker en lenger tur ved Kiwi Hemsedal.