Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Det jobbes alltid med å forbedre skiopplevelsen for gjester ved anlegget. Til vinteren har vi flere spennende nyheter vi gleder oss til. Dette er med å skape de beste opplevelsene for de som besøker destinasjonen
SkiStar Hemsedal
3 min
Oppdatert 10 september 2024

Siste fase av Lodge Express er i gang. Det betyr ferdigstillelse av området på toppstasjonen og at løypene blir bredere ved Turisten og nedre del av Hemsedalsløypa.

Gjester som skal bo på Fjellnest vil enkelt kunne komme seg til Tinden Apartment med et nytt rullebånd på omtrent 250 meter. Ankomst til skianlegget blir derfor lettere for flere boenheter.

Tindenheisen får en totalrenovering av det tekniske anlegget for å sikre videre drift under trygge rammer.

Nye og gamle overnattingsmuligheter
Med et så populært reisested som Hemsedal ønsker vi at alle finner et overnattingssted som passer til deres reisefølge, med nærhet til fasiliteter og bakker.

Nye leiligheter i bestillingen
Fjellandsbyen består av nybygde leiligheter ved siden av SkiStar Lodge Hemsedal. Omtrent 50 leiligheter vil bli tilgjengelig i bestilling på nett, for alt fra 2 til 8 senger. Totalt er det rundt 200 senger i det nye leilighetskomplekset.

I Fjellandsbyen får gjester tilgang til styrkerom, lekerom for barn, lounge- og aktivitetsrom med TV, biljard og airhockey, i tillegg til skiskap og felles vaskerom. Det er også en parkeringsgarasje med tilkomst rett inn i leiligheter. For enkelthetens skyld kan boende gjester bestille frokost og middag på Lodgen Spiseri under oppholdet.

Staven står endelig klar igjen
Etter tre år står Staven endelig klar igjen. Rett ved Stavkroa kan gjester sove i en av de 84 sengene, fordelt på 12 leiligheter, fra vinterferien 2025 rundt uke 7. Med ski in/ski out og plassering rett ved barneområdet og SkiStar Lodge Hemsedal kan man se frem til overnatting med kort vei til skibakken og fasiliteter.

Premium leiligheter ved skibakken
Alpelia byr på nybygde leiligheter av høy kvalitet med ski in/ski out. I alt vil det være 40 senger fordelt på 6 leiligheter, nybygd og klare til å ta imot gjester allerede ved sesongstart.

Tiltak for bedre miljø
Med mange maskiner og fasiliteter er det viktig for oss at påvirkning reduseres. Vi fortsetter med tiltak som reduserer CO2- og lydutslipp.

Elektrifisering
For å ta vare på det vakre fjellmiljøet skal det prøves ut elektriske varianter av både snøscooter og tråkkemaskin. Om natten forvandles skibakkene til en byggeplass, så elektrisk tråkkemaskin og snøscooter vil bidra til mindre støy og utslipp.

Flere ladestasjoner
I samarbeid med BMW vil det komme 70 nye ladestasjoner i Hemsedal. Disse vil finnes på parkeringsplass P4 og P5 ved SkiStar Lodge.