Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Vi gratulerer Fýri med tittelen - Norways Leading Resort 2024, i World Travel Awards.
5 min
Oppdatert 12 mars 2024

Vi i Destinasjon Hemsedal er stolte av å gratulere Fyri Resort med den prestisjefylte tittelen som Norges ledende resort. Siden dørene åpnet i desember 2019, har Fyri Resort ikke bare vært et sted å bo; det har blitt et fenomen. Med en unik blanding av luksus, komfort og ekte fjellfølelse, har de arbeidet utrettelig for å skape et tilfluktssted som ikke bare plasserer dem på kartet i Skandinavias Alper, men også i hjertene til alle som besøker.

Fra det øyeblikket du trer inn i den varme og innbydende lobbyen, omfavner Fyri Resort essensen av hva det vil si å oppleve fjellet på sitt beste. De har forstått vårt felles mål: å treffe hjertet til de som virkelig elsker fjellet. Enten det er den eventyrlystne sjelen på jakt etter et nytt kick, den kvalitetsbevisste som aldri sier nei til en utfordring, eller de travle og innflytelsesrike individene som ønsker å kombinere aktivitet med moro – Fyri har noe for alle.

Fyri Resort har bevist at frihet, fleksibilitet og uavhengighet er mer enn bare ord; det er en levemåte. Her i Hemsedal tror vi på at opplevelser blir mest verdifulle når de deles. Og Fyri Resort har spilt en nøkkelrolle i å bringe mennesker sammen, i å omfavne friheten og utnytte de utallige mulighetene året rundt. Det er et sted hvor adrenalinkick, lidenskap, mestring og et sterkt fellesskap blomstrer.

De representerer ikke bare toppen av luksuriøst fjelliv, men også varmen og fellesskapet som venter etter en dag fylt med eventyr. De har satt standarden for hva det vil si å være et ledende resort i Norge, og vi kunne ikke vært mer takknemlige for deres bidrag til å gjøre Hemsedal til et enda mer attraktivt sted for våre gjester.

Til Fyri Resort, gratulerer med tittelen som Norges ledende resort. Måtte veien videre være fylt med suksess, vekst og uforglemmelige opplevelser. Sammen fortsetter vi å fremme det beste i hver enkelt av oss, og sammen i Hemsedal skaper vi minner som varer livet ut.


Informasjon om WTA:
World Travel Awards ble stiftet 1993 for å belønne og anerkjenne hotellbransjen ved årlig å dele ut priser i flere kategorier. Den store prisutdelingen holdes på Ritz-Carlton i Berlin. Vinnerne velges ut av en internasjonal jury bestående av kvalifiserte reise- og hotelleksperter sammen med stemmegivning fra gjester og personer som er interessert i hotellopplevelser.