Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Bankettsalen - alle fasiliteter på ett sted

Banquet 1

På Huso Lodge tilbyr vi flere arenaer, og selv om hver av dem er forskjellige, har de alle en ting til felles - den rene norske landsbygden, god service og absolutt privatliv.

Banquet 2

Når du går inn i festsalen, legger du først merke til den turkise fargen på veggene, med mange tradisjonelle norske dekorasjoner. En stor peis som ligger her tennes vanligvis hver vinterbegivenhet. Bord i alle slags størrelser og mer enn 100 stoler er klare for dine behov, du kan ordne dem slik du ønsker. En av de største fordelene med bankettsalen er dens direkte forbindelse til kjøkkenet. Derfor arrangerer vi vanligvis bryllupsmiddager og matopplevelser her, og vi bruker plassen til frokost og brunsjbuffé.

Når du er i bankettsalen, kan du også bruke The Lounge. Bare noen få skritt opp fra resepsjonen kommer du inn i et rom med komfortable sofaer og lenestoler, peis og bar. For et flott sted å hvile etter deilig mat med en kopp kaffe eller whisky og prate med dine gamle eller nye venner. Videre kommer du inn i et rom med en projektor som også fungerer som et dansegulvrom. Koble til høyttalerne og la musikken bære deg.

Finn ut mer om hva alle Huso Lodge-arenaer her.

@huso.lodge


Cj AHO3 U Kn4 T
Ci0 GVW Vq ANE
Cik2 WZJ Ko Vt
Ci Sc R98qh OZ
Ch x0j q Vi8
Chcml Qnq Bqf