Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Bankettsalen

Banquet 2

På Huso Lodge tilbyr vi flere arenaer, og selv om hver av dem er forskjellige, har de alle en ting til felles - den rene norske landsbygden, god service og absolutt privatliv.

Banquet Hall er et restaurantsted som er en del av hovedbygningen til Huso Lodge. Med sine mange vinduer gir salen en spektakulær utsikt over trær, mark, fjell og åser i hele Hemsedal. Dessuten er plass knyttet til en fin terrasse og utvendig gressareal i hagen vår. Når du går inn, legger du først merke til den turkise fargen på veggene, med tradisjonell Hallingdal-dekor. En stor peis starter vanligvis hver vinterbegivenhet. Vi hjelper deg med å arrangere bord og alle 100 stoler på best mulig måte for din spesielle anledning.

I bankettsalen arrangerer vi vanligvis bryllupsmiddager, frokoster og brunsjbuffeer.

Når du er i bankettsalen, kan du også bruke The Lounge. Bare noen få skritt opp fra resepsjonen kommer du inn i et rom med komfortable sofaer og lenestoler, peis og bar. For et flott sted å hvile etter deilig mat med en kopp kaffe eller whisky og prate med dine gamle eller nye venner. Videre kommer du inn i et rom med en projektor som også fungerer som et dansegulvrom. Koble til høyttalerne og la musikken bære deg.

Finn ut mer om hva alle Huso Lodge-arenaer her.

IMG 0027

@huso.lodge


C1 Cbx0x NW Zx
Cz8s XOU Kna Y
Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F