Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Vi guider deg
sikkert i fjellet i Hemsedal

Skredkurs 2
Klatring på Skurvefjell en nydelig sommerdag

Fjellsentralen AS tilbyr profesjonell guiding og kurs i Hemsedals mangfoldige natur året rundt. Skredkurs, toppturguiding, toppturkurs, isklatrekurs, klatreføring og klatrekurs er noe av det vi kan tilby. Vi bruker lokalkjente Tindevegledere.

Fjellsentralen AS

Fjellsentralen tilbyr profesjonell føring og kursing på snø, fjell og is. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge med kjerneområder i Hemsedal, Sunndalsfjella, Oppdal og Jotunheimen. Fjellsentralen benytter internasjonalt sertifiserte Tindevegledere (UIAGM/IVBV/IFMGA), som setter læring, opplevelse og mestring i høysetet. Tindevegleder er yrkestittel for den høyeste profesjonelle utdannelsen innen fjellsport.

Vårt vintertilbud i Hemsedal innbefatter ulike skredkurs tilpasset gruppens ønsker og behov. Vi tilbyr også toppturguiding der vi finner den beste snøen og den beste utsikten. Dersom du ønsker en annerledes og spesiell opplevelse kan vi anbefale en guida isklatre-tur eller et isklatrekurs. Om sommeren arrangerer vi klatrekurs og tilbyr guida klatreturer på Hemsedals mange klassiske klatreruter.

Med over 20 års erfaring fra kurs og guiding i fjellet kan Fjellsentralen AS tilby tjenester som passer ditt behov og dine ønsker.

For å ta en nærmere kikk på vårt tilbud, last ned vår katalog her.

Kontakt

Åpningstider:

Alltid åpen, ta kontakt for bestilling av kurs eller guiding.

Fjellsentralen LOGO svart