Create account

Login to create your list or create an account

Already have an account?

Velkommen til Fýri Sports Club

Fyri Sports Club

Fýri Sports Club er stedet for de sosiale, eventyrlystene og nysgjerrige. Her kan du teste sykkelen og skiene du alltid har drømt om, utfordre dine venner i en runde padel, kanskje finne din nye favoritt aktivitet, og så klart nyte god mat, musikk og en herlig atmosfære i Restaurant Rambler.

Et lekent aktivitetssenter – hele året rundt

Sommer på Fyri er full av eventyr! Vandring, sykling, trail running, klatring, padel og mye mer. Sport Clubens teammedlemmer vil sørge for at hver besøkende får fjellopplevelsen de søker etter, uansett været utenfor.

Padel er en av de raskest voksende idrettene og kan beskrives som en blanding mellom tennis og squash. Det er morsomt, raskt og passer like godt for nybegynnere som proffer. This is the moment you & your friends realize you are legends.

The Rambler Restaurant
Vi kan kalle det restaurant eller kafé, men for å være ærlig – det er egentlig ikke rettferdig. Hos Rambler er det god energi og du kan nyte frokost, lunsj og fortsette lunsjen til enten Après ski eller After sun. Menneskene, musikken og atmosfæren gjør det enkelt å koble sammen og starte samtaler. Vi tar oppgaven vår – å skape fjellopplevelse for gjester til et annet nivå – veldig seriøst.

The Rental Center
Trenger du utstyr til skieventyret, biking, vandring eller padel?
Da er du kommet til rett sted. På Fýri får du leid alt fra alpinski til langrennski for å kunne dra ut i Hemsedals rå løyper. Dermed kan du reise lett på bagasje (bare husk tannbørsten og kanskje favorittbamsen).


Golden Trail Fyri

Fýri Resort lanserer
Nordens største terrengløp